Cumhuriyet Halk Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Şeref Köktürk, Çaycuma İlçe Yönetimiyle birlikte Zonguldak İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Murat Pulat’a istifa dilekçesini sundu.

22 yıldır CHP çatısı altında değişik görevlerde bulunan Şeref Köktürk burada yaptığı konuşmada; “Örgütlü güce inanırım, yirmi iki yıldır Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yönetim kurulu üyeliği ve dört dönem İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundum. Çaycuma İlçe Örgütümüzün talebi ile Milletvekili aday adayı olmak üzere İlçe Başkanlığı görevinden ayrılıyor ve yeni bir sürece adım atıyorum.

Bu süreçte; üç dönem Başkan Yardımcılığı görevini yaptığım Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimizin, üç dönem Başkanlığını yaptığım Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şubesi Üyelerimizin, dört dönem Başkan Yardımcılığı görevini yaptığım Çaycumaspor Kulübü taraftarlarının ve otuz yılı aşkındır ticari anlamda hizmet verdiğimiz tüm Çaycumalı dostların (partili partisiz) desteğini alacağıma inanıyorum.

Milletvekili adaylığı nasip olursa, Zonguldak’ın tümünü kapsayan aynı zamanda Devrek, Gökçebey ve Çaycuma ilçelerimizi oluşturan Vadi bölgesinin İl genelinde ve İl dışında yaşayan tüm bireylerinin sorumluluklarını da alarak geniş alanda çalışma yapma gayretinde olacağım.

Cumhuriyet Halk Partisinin İktidar olması, Güçlendirilmiş Parlamenter sistemin gelmesi, harcamaların denetlenmesi, şatafat ve şaşa’nın bitmesi, vergilerin torpilli zümrelere değil halk yararına kullanılması, toplumun her kesiminin varlıkta ve aydınlık bir gelecekte buluşması için çaba göstermeye devam edeceğimi belirtirim.

Bugüne kadar birlikte görev yaptığımız Milletvekillerimize, İl Başkanıma, İlçe Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belde Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür eder her birine görevlerinde başarılar dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi