Zonguldak için tarihi teklif! Meclise taşındı! Zonguldak için tarihi teklif! Meclise taşındı!

Karabük Haber – HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, KARDEMİR ve bağlı kuruluşlarında çalışan binlerce üyesinin taleplerini takip ettiklerini açıkladı.

Genel Başkan Değirmenci, geçtiğimiz günlerde asgari ücrete yapılan yüzde 34'lük artışın ardından, hızlı bir şekilde KARDEMİR yönetimine bir yazı yazarak, fabrika ve bağlı kuruluşlarda çalışan üyelerinin ücretlerine de zam yapılmasını istemişti.

Basın açıklamasında konuyla ilgili konuşan Genel Başkan Değirmenci, enflasyon ve hayat pahalılığı ortamının çalışanların geçim koşullarını ağırlaştırdığını ifade etti. Bu durumu hafifletmenin yolunun çalışanların ücretlerine ilave iyileştirmeler yapmaktan geçtiğini vurguladı. Asgari ücret artışının ardından Karabük'te ve Türkiye'nin diğer bölgelerindeki yetkili oldukları işyerlerinde işverenlerden ek iyileştirme talep ettiklerini belirtti. Bu taleplerin büyük ölçüde olumlu karşılık bulduğunu ve çalışanların memnuniyetini sağladığını dile getirdi.

Bu Zonguldak Spor, başka Zonguldak Spor... Kadroda Amerikalı oyuncu bile var Bu Zonguldak Spor, başka Zonguldak Spor... Kadroda Amerikalı oyuncu bile var

Engelli vatandaşı otel odasında vurdular! Engelli vatandaşı otel odasında vurdular!

KARDEMİR ve bağlı kuruluşlarında da ilave iyileştirme taleplerinin devam ettiğini söyleyen Değirmenci, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir ile yapılan görüşmede, taleplerinin 11 Ağustos tarihinde yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirileceğini ifade etti. Umut ediyor ki, çalışanları memnun eden bir sonuç çıkacağını söyledi.

Değirmenci, Karabük'ün kendileri için baba ocağı olduğunu belirterek, fabrika ve bağlı kuruluşlarda çalışanların onların evlatları olduğunu dile getirdi. Onların refah ve mutluluğunu sağlamak ve sahip çıkmak görevleri olduğunu vurguladı. Taleplerinin çalışanların geçim koşullarını daha iyi hale getirmek ve iş barışını korumak adına yapıldığını açıkladı.

Köpek sahiplerinin tutumu, izleyenleri şok etti! Köpek sahiplerinin tutumu, izleyenleri şok etti!

Son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat pahalılığına karşı devletin imkanlarını zorlayarak çalışanlara sahip çıktığına dikkat çekerek, onların da çalışanlara sahip çıkmak ve beklentilerini karşılamak için elinden geleni yapacaklarını ifade etti. İHA

Demirtaş; “Suç duyurusunda bulunuyoruz” Demirtaş; “Suç duyurusunda bulunuyoruz”

Editör: Virda Şahin