Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak il Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.  Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çağlayan, Fevkani Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çağlayan, konuyla ilgili açıklamasında CHP’ye yüklendi. Bu ne zaman Çağlayan öte yandan, Deniz Yavuzyılmaz’ın gece yarısı Köprü altı esnafıyla bir araya gelmesini eleştirdi.

Mustafa Çağlayan konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“Kararlar alındı. Tebligatlar yapıldı. Esnafın önlemini alması gerekiyordu. Zarar görmelerinden yana değiliz. Riskli yapılan konusunda uzmanlar konuşmalı. Uzmanlar bir araştırma yapmış. Her türlü seçenek sunuldu. Yeteri kadar da yardımcı olunurdu. Zamanında güçlendirme yapılsaydı böyle olmazdı. Maden bu kadar sevseydiniz iyileştirirdiniz. Şimdi hiç bir bilginiz yetkiniz yokmuş gibi üç gibi gece yarılarında esnafı kışkırtacak açıklamalar yapıyorsunuz. Görevdeyken neredeydiniz?

Belediye başkanımızın nasıl bir gayret içerisinde dolduğuna şahit oldum. Biz bunları kendilerine aktardık. Kendileri de bir şekliyle uyum içerisinde olup da harekete geçirelim istemediler. Şu an sadece camları açık diye biliyoruz.” dedi. (Fadime YILMAZ ELMA)

“Seviyorsan git ayrıl bence” Zonguldak’ta “Seviyorsan git ayrıl bence” Zonguldak’ta

Editör: Murat Barutçu