Aylık il divan toplantısına, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, İl Müfettişi Şahin Kalça, ilçe başkanları, il kadın kolları, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol Ocak ayı il divan toplantısında yaptığı açıklamada, “Bugün 29 Ocak Pazar . Artık yeni yılın ilk ayını geride bıraktık. Hep birlikte ülkemizde başlatacağımız yeni bir döneme sayılı günler kaldı. Ümit ediyor ve inanıyorum ki gelecek 20 yılımız, geride bıraktığımız 20 yıldan çok daha güzel olacaktır. Saadet Partisi kadroları olarak, buna hem canı gönülden inanıyor hem de bunun gerçekleşmesi için canla başla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Erol açıklamasında, “Mafya-siyaset-uyuşturucu üçgeninin yeniden gündeme geldiği bu kirli düzene; bugüne kadar Ak Parti ve MHP’ye oy veren kardeşlerimiz, bir dönem daha oy verecek mi zannediyorlar?” diyerek şunları söyledi:

“İktidara, ortaklarına ve inşa ettikleri bu sistemden nemalanmaya çalışanlara bazı şeyleri hatırlatmakta fayda var. Devlet başkadır, parti başka! Devlet hepimizindir! Vali validir, il başkanı da il başkanı! Vali, iktidarın değil devletin ve vatandaşların valisi olmalıdır. Cumhurbaşkanlığı makamı başkadır, parti genel başkanlığı ise çok başkadır !  Cumhurbaşkanı, 85 milyon insanı gözetmesi ve temsil etmesi gerektiğini unutmamalıdır. “Seçmen odaklı” bakış açısı ile “vatandaş odaklı” bakış açısı çok farklıdır. Ordu, hepimizin ordusu ve gözbebeğidir; üzerinde üniforma taşıyanlara milletimiz her daim saygı gösterir, “üniformalılar” da bu hassasiyeti her daim gözetmek zorundadır!

Bir tarafta boş lakırdılar, diğer tarafta boş tencereler var. Hani “kriz yok” diyenler var ya; işte o yok dedikleri kriz, kendilerine yaradığı için böyle söylüyorlar.

“MAKAS DEĞİŞTİRME ZAMANI” GELMİŞTİR

Türkiye, artık bir yol ayrımındadır. Adaletten ekonomiye, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, güvenlikten dış politikaya varıncaya dek bir “makas değiştirme zamanı” çoktan gelmiştir. Zira bu trenin gittiği yön, yanlıştır. Karşıdan görünen ışığı, algılarla tünelden çıkış emaresi gibi göstermeye çalışsalar da; görünen o ışık, karşıdan son sürat gelen bir başka trenin ışığıdır ve toslamaya ramak kalmıştır.

Sözde yerli ve milliler, sözde enflasyonu düşürüyorlar ve faize karşılar.Saadet Partisi olarak tüm kadrolarımızla, Türkiye’nin dört bir tarafını sokak sokak, dükkan dükkan, ev ev ziyaret ediyor, insanımızla bir araya geliyor, kendilerini dinliyoruz. Türkiye’nin ihtiyacı olan politikalarımızı da kendilerine anlatıyor, partimize gösterdikleri ilgiden de büyük memnuniyet duyuyoruz.

Aynı zamanda 6 siyasi parti olarak da tüm hazırlıklarımızı tamamlıyor, yol haritamıza artık son şeklini veriyoruz. Çok net ifade ediyorum ki; yeni dönem için biz hazırız, insanımız da ciddi bir beklenti içinde.

“Yüzergezer değerlere” sahip olanlar anlamasa da, Türkiye’de “ahlak ve adalet eksenli” yeni bir dönemin zamanı gelmiştir. Yıllarca kemikleşmiş problemlerimizi çözüme kavuşturacağız”

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol’un yaptığı konuşmanın ardından il divanı basına kapalı olarak devam etti. (Şaban YILMAZ)

SAADET PARTİSİ İL DİVANI (3)

Editör: Muhammet