Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol gündeme dair açıklamalarda bulunarak, “Afişlerin kaldırılmasını bekliyoruz” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol sahada olmadığı eleştirilerine cevap vererek, “Tüm ilçelerdeki ve beldelerdeki seçim çalışmalarına arkadaşlar bizleri görmek istiyorlar. O nedenle katılmak durumunda kalıyoruz. Oralara da katılıyoruz. Biz sürekli sahadayız”dedi.

Lavuar Alanı projesinde Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’ın afişlerinin hala kaldırılmadığını ifade eden Başkan Erol, “Bugün ayın 12’si 9 gün olmuş oradaki afişler hala kaldırılmamış. Ben Zonguldak Valimize derhal afişlerin ve pankartların kaldırılması için kolluk kuvvetlerine talimat vermesini bekliyorum. Bizim önümüzde karar var” diye konuştu.

Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

KÖPRÜYLE İLGİLİ EN ÇOK BEN KONUŞTUM

Fevkani köprüsüyle ilgili en çok konuşan kendisinin olduğunu ifade eden Başkan Erol, “

Milli Görüşün siyaset anlayışında rakibi kötülemek yoktur. Rakibi kötü şeyler söylemek yoktur. Biz rakibimiz karşısında eksikleri ortaya koyarız. Yapacaklarımızı anlatırız. Bu şekilde bir siyaset anlayışına sahibiz. Köprüyle ilgili defalarca konuştum. Fevkani köprüsüyle ilgili çok açıklama yaptım. Zonguldak’ta, Bartın’da ve Karabük’te bu konunun konuşulmasıyla ilgili en fazla payın Saadet Partisi İl Başkanı olarak benim olduğumu düşünüyorum. Konuyu en fazla gündeme getiren benim. Ben daha ne konuşabilirim ki. Ben 60 yıllık köprünün şehrin ortasından kalktığını bu köprünün kalkarken görüntülerin alınmasını. Sürekli takip ve bulundurulmasıyla ilgili bunun ihalesinde madde olduğunu ifade ettim. Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerek. Hala bana diyorlar ki bu konuyla ilgili niye konuşuyorsun. Ben gerekeni yaptım”dedi.

AFİŞLERİN KALDIRILMASINI BEKLİYORUZ

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Milli Egemenlik Caddesindeki Ömer Selim Alan’ın afişlerinin kaldırılmasını beklediklerini belirterek, “Milli Egemenlik Caddesinden bulunan Lavuar düzenleme alanı. Biz bunu karar verdik Merkez İlçe Başkanımızla. Bu beni rahatsız etti. Onlarca metre uzunluğunda Toki kapsamında yapılan ve herkesin vergilerinin olduğu herkesin kurumu olan vatandaşın kurumu olan yapmış olduğu projede inşaat koruma çitlerinin bulunduğu yerde Zonguldak Belediye Başkanın afişlerinin bulunması bizleri rahatsız etti. Biz hemen gittik ilgili yazıyı yazdık. Merkez Seçim Kuruluna ilgili yazıyı yazdık. Bu konuyla alakalı 3 Mart’ta bize yazı geldi. Kararda diyor ki düzenleme alanı inşaat projesinin korum çitlerindeki afişlerin kaldırılmasına düzenleme alanı inşaat projesi afişlerin kaldırılmasına karardan itiraz edenin bir süratının tebliğ edilmesine kararın tebliği için Zonguldak Valiliğine gönderilmesine. Bu karar 3 Mart 2024 bize ulaştı. Aynı tarihte Zonguldak Valiliğine ulaştı. Bugün ayın 12’si 9 gün olmuş oradaki afişler hala kaldırılmamış. Ben Zonguldak Valimize derhal afişlerin ve pankartların kaldırılması için kolluk kuvvetlerine talimat vermesini bekliyorum. Bizim önümüzde karar var. İlçe seçim kurulunun kararları bağlayacıdır. Hiç bir kurum bu kararların uygulanmasına engel olamaz. Derhal bu kararın uygulanmasını bekliyoruz”diye konuştu. (Haber Merkezi)

Kaynak: Haber Merkezi