Zonguldak Kömürspor’da eksik futbolculara bir yenisi daha eklendi. Sol ayak bileğindeki sakatlık problemi üzerine tedavi gören hücum kanat oyuncusunun Mersin İdmanyurdu deplasmanında oynaması zor gözüküyor.

Vanspor’la geçen hafta oynanan maçta sol ayak bileğine aldığı darbe üzerine uzun süre yerden kalkamayan Fatih, yapılan tedavisinin ardından oyuna sakat sakat devam etmişti.

Darbeye bağlı ezilme ve ağrı oluşan ayak bileğindeki sakatlık üzerine hafta başından bu yana takımla çalışmalara katılamayan Fatih’e, dün fizyoterapist tarafından tedavi uygulandı. Sol kanadın etkili ismi, bugün ise Fener sahasında yapılan antrenmanda masör eşliğinde takımdan ayrı düz koşu ve topla egzersiz hareketleri yaptı.

Sakatlığın derece boyutu çekilecek MR sonrası netliğe kavuşacak olan Fatih Bektaş, koşu ve hareket kabiliyetini kısıtlayan ağrılar nedeniyle keyifsiz günler geçiriyor.

Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek

Özellikle kritik haftalardan geçen takımın yanında olamamaktan dolayı üzgün olduğu görünen Fatih Bektaş’ın, Mersin İdmanyurdu maçında oynayıp oynamayacağı yarın ki son durumuna göre kesinlik kazanacak. Fakat mevcut sakatlık durumuna göre hücum kenarın oynaması çok zor gibi görünüyor.

Öte yandan Fatih Bektaş’la birlikte Zonguldak Kömürspor’da eksik futbolcu sayısı 4’e yükseldi. Bilindiği üzere Kırmızı-Lacivertli takımda orta saha oyuncuları Mümin Uyar ile Murat Erdemir dört sarı kart cezalısı, Ozan İsmail Koç ise sakatlığından dolayı Mersin maçı kadrosunda yoklar.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ