Sıra Esentepe’de Sıra Esentepe’de

Kentin ana caddesinde gün boyu köçekler oynuyor, para dileniyorlar, halk bıktı; sorumlular pes etti

Zonguldak kent merkezindeki çağdışı ve ilkel görüntüler halkı bıktırdı, bu kentte konuğunu ağırlayanlar utançtan sokakta gezemez oldu ama ne yazık ki bizi yönetme pozisyonunda olanların utanma duyguları kalmadı ve kendilerini çağdışılığı uyarladılar.

Bu görüntüler dün saat 17.00 sıralarında ana caddede İstanbul Pastanesinin karşısındaki kaldırımda çekildi.

Bu görüntüler çekilirken etraftan da ”yeter, bıktık, polis nerede, zabıta nerede, bizi böyle manzaralara mahkum etmeye utanmıyorlar mı?” sesleri geldi.

Bunu söyleyenler halk, kent sokak ve caddelerinde gezen vatandaşlar. Ayrıca işyerlerinin önünde yine gün boyu darbuka sesi dinleyen esnaf da bu durumdan aşırı rahatsız. “Belediyeyi de arıyoruz, emniyetçilere de söylüyoruz ama ne yazık ki bunlarla baş edemiyorlar, devlet baş edemezse biz ne yapalım, bunlar aylıklarını ne için alıyorlar, bunların çaldıkları darbukalara zurnalara el koymak da mı akıllarına gelmiyor, bu görüntüleri bakanlığa ve cimer’e yollayacağız, belki onlar halimizi anlar” şeklinde konuşan vatandaşlar belediyeyi de uyararak “sadece çöplüklerde bulunan çöpler alınıyor, mahalle aralarını sokakları süpürmek yok, her yer leş gibi, başkan çıksın da mahalle aralarını gezsin” diyerek ilgisizlikleri kınadılar.

Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi Fırtınada yıkılmıştı istinat duvarı çekildi

Zonguldak kent merkezinin dilencilerin ve köçeklerin mekanı haline geldiğini, dilencilerin bir de işi terbiyesizlik boyutuna vardırdığını, en azından 10 lira 20 lira para istediklerini, verilen 1 liraları kabul etmeyip yere attıklarını söyleyerek “5 yaşında 6 yaşında dilencilik sadece bu kentte var, okullarında anaokullarında olması gereken çocuklar dileniyor, bunları azmettirenler neden cezalandırılmıyor” şeklinde ilgilileri suçladılar. (Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-10-21-at-11.26.40

Zonguldak’ta ürküten kareler! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı! Zonguldak’ta ürküten kareler! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Feci kazada ölen, 1'i çocuk 5 kişinin kimliği açıklandı! Feci kazada ölen, 1'i çocuk 5 kişinin kimliği açıklandı!

İşçi servisiyle halk otobüsü çarpıştı! İşçi servisiyle halk otobüsü çarpıştı!

Borsa bu kez kazandırmadı Borsa bu kez kazandırmadı

İğne iplikle Antalya'ya! Zonguldak Terziler Odası Başkanı yola çıkıyor! İğne iplikle Antalya'ya! Zonguldak Terziler Odası Başkanı yola çıkıyor!

'Barıştan ve insanlıktan yanayım' dedi ama… 'Barıştan ve insanlıktan yanayım' dedi ama…

Emekli mutlu olmayacak… Emekli mutlu olmayacak…

Editör: Virda Şahin