İğne iplikle Antalya'ya! Zonguldak Terziler Odası Başkanı yola çıkıyor! İğne iplikle Antalya'ya! Zonguldak Terziler Odası Başkanı yola çıkıyor!

İsrail saldırılarını eleştiren Fazıl Say’ın Avrupa'daki 4 konseri iptal edildi

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’deki konserleri yaptığı paylaşımlar nedeniyle iptal edildi.

Ulusal basında yer alan haberlere göre Piyanist Fazıl Say'ın İsviçre'de vereceği konserler, İsrail'in Gazze'deki saldırıları ve Filistinlilere yönelik katliamlarını eleştirdiği için iptal edildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fazıl Say, "İsviçre'de, Migros firmasının konser organizasyonu biriminin yapacağı, planlanmış 4 konserimizde ben programdan çıkarıldım. Migros firması yetkilileri sebep olarak, İsrail Filistin gerilimi konusunda sosyal medyamda yansıttığım fikirlerimi gösterdiler. Tüm yazdıklarım hiçbir değişiklik olmadan sosyal medyamda durmaktadır. Kendileri de bir açıklama yapacaktır. 23 Ekim Zürih, 24 Ekim Bern, 25 Ekim Cenevre ve 26 Ekim Luzern'deki konserlerde Birmingham Orkestrası ile beraber sahneye çıkmam bu karar sebebiyle mümkün olmayacak. Sanatseverlere iletmek istedim" ifadelerini kullandı. (Haber merkezi)

Zonguldak’ta ürküten kareler! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı! Zonguldak’ta ürküten kareler! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Feci kazada ölen, 1'i çocuk 5 kişinin kimliği açıklandı! Feci kazada ölen, 1'i çocuk 5 kişinin kimliği açıklandı!

İşçi servisiyle halk otobüsü çarpıştı! İşçi servisiyle halk otobüsü çarpıştı!

Borsa bu kez kazandırmadı Borsa bu kez kazandırmadı

WhatsApp-Image-2023-10-21-at-10.32.34

Bir vuruşta köprüyü yerle bir etti! Araçlar içindekilerle suya gömüldü! Bir vuruşta köprüyü yerle bir etti! Araçlar içindekilerle suya gömüldü!

 

Editör: Virda Şahin