Emekli mutlu olmayacak… Emekli mutlu olmayacak…

Esentepe Caddesi’nde gerçekleştirilecek asfalt çalışmalarının hazırlıklarına başlandı

Kayıp turist 75 metrelik uçurumda ölü bulundu Kayıp turist 75 metrelik uçurumda ölü bulundu

Yol yenileme çalışmalarına ara vermeden devam eden Bartın Belediyesi, Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesi’nde gerçekleştireceği asfalt çalışmalarının hazırlıklarına başladı.

Aladağ Mahallesi 531.Sokak’taki yol yenileme çalışmalarında sona gelen Bartın Belediyesi, Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesi’nde yapacağı düzenlemelerin hazırlıklarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında hasar gören yolun söküm çalışmalarının startı verildi. Söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise hasarlı yol sıcak asfalt ile yeniden düzenlenerek sorunsuz hale getirilecek. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “ Yol yenileme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Aladağ Mahallesi’nde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Vakit kaybetmeme adına iş programımızda olan Esentepe Mahallesi Esentepe Caddesi’nde söküm çalışmalarına başladık. En kısa zamanda söküm çalışmalarımızı tamamlayacağız. Akabinde ise sıcak asfalt ile yol yenileme çalışmalarımızın startını vereceğiz. Toplamda 3.340 metrekarelik alanda gerçekleştireceğimiz asfalt çalışması ile bu bölgemizde de halkımıza daha iyi ulaşım imkânı sunacağız. Kış mevsimi öncesinde olabildiğince hızlı çalışıp hasarlı noktaları sorunsuz hale getirmek istiyoruz. Bu süreçte ekiplerimizde büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. (Haber merkezi)

Zonguldak’ta ürküten kareler! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı! Zonguldak’ta ürküten kareler! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı!

Feci kazada ölen, 1'i çocuk 5 kişinin kimliği açıklandı! Feci kazada ölen, 1'i çocuk 5 kişinin kimliği açıklandı!

İşçi servisiyle halk otobüsü çarpıştı! İşçi servisiyle halk otobüsü çarpıştı!

Borsa bu kez kazandırmadı Borsa bu kez kazandırmadı

İğne iplikle Antalya'ya! Zonguldak Terziler Odası Başkanı yola çıkıyor! İğne iplikle Antalya'ya! Zonguldak Terziler Odası Başkanı yola çıkıyor!

'Barıştan ve insanlıktan yanayım' dedi ama… 'Barıştan ve insanlıktan yanayım' dedi ama…

Editör: Virda Şahin