CHP Merkez İlçe’den kamuoyuna duyurulan ve Ramazan ayında muhtaç vatandaşlara yardım yapılabilmesi amaçlı bir çağrı vatandaşlarca “yersiz ve konunun tabiatına ters” olarak nitelendirildi.

CHP Merkez İlçe başkanlığının vatanrdaşların telefonlarına gönderdiği “GÜN DAYANIŞMA... YARDIMLAŞMA GÜNÜ... AKP iktidarının yoksul bıraktığı açlığa mahkum ettiği hemşerilerimize sahip çıkıyoruz. Yaklaşan RAMAZAN ayı nedeniyle DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA kültürünü en iyi bilen partililerimiz ile gerçek ihtiyaç sahiplerini partimizde buluşturuyoruz... YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYA katılmak isteyen üyelerimiz MERKEZ İLÇE binamıza gelerek RAMAZAN yardımlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine yapabilirler... GÜN BUGÜN... HAYDİ CHP” şeklindeki duyurunun kamuoyunca şov olarak algılanabileceğini söyleyen partililer ayrıca böyle bir duyuruyla gerçek muhtaçların partiye gelmeyeceğini belirttiler.

Partililer ilçe teşkilatının mahallelerde kim yoksul kim değil bilmesi gerektiğini belirten partililer, bunlara yardım yapılacaksa toplanan yardımın kendilerine gidilerek iletilmesinin daha iyi olacağı görüşünü öne sürdüler.

Tahsin Erdem: Mazot desteği sürdürülebilir değil Tahsin Erdem: Mazot desteği sürdürülebilir değil

Ayrıca yapılacak olan yardımın aynî mi yoksa nakdi mi olacağının belirtilmediğini bunun da usulsüzlüğe neden olabileceğini söylediler.

Partililer böyle bir çağrıya kaç kişinin olumlu yanıt vereceğini merak ettiklerini de ayrıca belirttiler. (Haber merkezi)

Editör: Murat Barutçu