Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer yaptığı açıklamada, Cumhuriyet in ikinci yüzyılında Kemal Kılıçdaroğlu ile gireceğiz diyerek, “Yorgun düşmüş toplumun Millet iktidarı liderleri ve Kılıçdaroğlu’yla tekrar ayağa kalkacak” dedi.

Kutayer, “Millet ittifakının gerçekleştirdiği Cumhurbaşkanı adayı açıklaması ve 6lı masadan ayrılan iyi parti lideri Meral Akşener’in tekrar masaya dönmesi sevindiriciydi” dedi.

Son 20 yılda bu ülke çok yoruldu. Türkiye Cumhuriyetini kuran Mustafa Kemal Atatürk'e minnet duygularını ileterek söze başlayan Kutayer şunları söyledi:

“Cumhuriyetin ikinci yüzyılına  Kemal Kılıçdaroğlu  ile gireceğiz. Son 20 yılda bu ülke çok yoruldu. Demokrasimiz yara aldı, en demokratik hakkımız olan ifade özgürlüğümüz elimizden alındı. Baskı ve hukuksuzluklara insanlar susturuldu. Bölüşerek tok oluruz. Bölünürsek tok oluruz. Üretimsizlik, işsizlik, yoksullukla toplumun mutluluğu çalındı. Ama tüm bunlar çok yakında son bulacak. Millet ittifakı liderleri ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyetimiz kaybettiren tüm değerleri yeniden ayağa kaldıracaklar.

Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun Yunus Emre’den alıntı yaptığı konuşmasında dediği gibi. Bölüşürsek tok oluruz. Bölünürsek yok oluru.  6’lı masadaki krizin atlatılmasında Genel başkanımız çok emek verdi”

Kutayer, Geçtiğimiz hafta 6li masadan kalkan iyi parti lideri Meral Akşener in tekrar masaya dönmesini şöyle değerlendi.

Burak Erol: “Afişlerin kaldırılmasını bekliyoruz” Burak Erol: “Afişlerin kaldırılmasını bekliyoruz”

“Altılı masanın bugüne gelmesinde, yaşanan bu krizin atlatılmasında çok büyük bir emeği olan Sayın Genel başkanım Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na çok teşekkür ederim. Çok çaba gösterdi ve halkın umudu olan 6lı masanın toparlanmasında önemli bir katkı sundu” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin