AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı açıklamada  “Son günlerde devlet kurumlarımız ile ilgili yapılan itibarsızlaşma açıklamalarını hepimiz üzüntü ile izliyoruz” dedi.

Ayçiçek açıklamasında, “Devlet kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalışanlar olsa da, gerek AFAD gerekse devletin diğer kurumları deprem bölgesinde kurtarma çalışmalarını yürütürken ikinci depreme yakalanmışlar ve bu görüntüler ortaya çıkmıştır” diyerek şunları söyledi:

“Gerçekleri görseler de bunlardan utanmalarını beklemiyoruz. Devlet kurumlarını yıpratırsak iktidarı yıpratırız çabası içindeler.  Devletimiz, zor günlerinde milletimizin yaralarını sarmaya çalışırken bunlar SİYASET YAĞMACILIĞI yapma peşindeler. Milletimiz yapılmak istenenin farkındadır.

Yapılan bu açıklamalara cevap vermek için harcayacak vaktimiz bile yok. Gerek deprem bölgesinde, gerekse misafir ettiğimiz vatandaşlarımıza ayırdığımız vaktimiz daha değerli. Bizler masa başında siyasette rant devşirmeye değil, milletimizin yanı başında olmaya devam edeceğiz.

Bir kez daha reklam peşinde değil zor şartlarda çalışan devlet kurumlarımız, Madencilerimiz, STK’lar ve yardım etmek için mücadele eden herkese şükranlarımızı sunarız” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin