Interpol Görevlisi Akıllı'nın Cenazesi Safranbolu'da Dualarla Toprağa Verildi Interpol Görevlisi Akıllı'nın Cenazesi Safranbolu'da Dualarla Toprağa Verildi

Kapris yapmanın sonu! Kapris yapmanın sonu!

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Teşkilatını ziyaret ederek Cumhur İttifakı kapsamında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ziyarete AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız katıldı.

bırlık beraberlık 2-min

"OYLARIN YÜZDE 95’İNİ ALACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Liderimizin emir ve talimatlarıyla Zonguldak’ta Cumhur İttifakı belediye başkan adayımız Ömer Selim Alan başkanımızdır. Başkanım bana bir soru sormuştu: 'Partinizin Zonguldak’ta 8 bin 900 oyu var, kaçını alırız?' demişti. Ben de diyorum ki, yüzde 95’ini alırız, ama inşallah yüzde yüzünü alacağız. Bizim liderimizin sözü bize emirdir. Başkanımızı yeniden ve güçlenerek Zonguldak’ımızın başına getireceğiz. Çünkü Zonguldak’ımızın ihtiyaçları var ve bu ihtiyaçları ancak Cumhur İttifakı ile çözeceğiz. Eğer Cumhur İttifakı olmazsa, Zonguldak’ımıza yatırım geleceğini, ödenecek geleceğine ben inanmıyorum. Onun için hep beraber el ele verip, kol kola gezeceğiz."

"MUAZZAM PROJELERİMİZ VAR!"

Zonguldak'ta gürültülü bir oyla seçimi kazanacaklarını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan şunları söyledi: "Benim Zonguldak’tan başka gidecek bir yerim yok. Zonguldak’ta Cumhur İttifakı adayı olarak ismim açıklandıktan sonra hemen kolları sıvayıp iki Mustafa’yı yanımıza aldık, projelerimizi konuşmaya başladık. Dün Zonguldak’ımıza geldik. Bugün de MHP il ve ilçe teşkilatımızı ziyaret ederek bismillah diyoruz. Safları sıklaştıracağız, el ele gönül gönüle kapı kapı gezeceğiz. Gönüllere girmeye çalışacağız. 5 yılda yaptıklarımızı görüyoruz ve yaşıyoruz, ama bunlar yeterli değil. Vatandaşlarımızın saha çok talepleri var, bu taleplerle ilgili oluşturduğumuz muazzam projelerimiz var. Türkiye yüz yılı projesinde Enerji Başkenti olmaya aday bir şehiriz. Cumhur İttifakı olarak daha da güçlenerek, daha da güçlü bir oy farkı ile seçimi alarak Cumhurbaşkanımız’dan, bakanlarımızdan, hükümetimizden çok daha fazlasını Zonguldak’ımız için, insanımız için memleketimize getirmeye kararlıyız. Biz Zonguldak’a sevdalıyız, Zonguldak bizim olmazsa olmazımız. Ben şahsım adına söylüyorum, benim gidecek başka bir yerim yok. Ben doğduğum günden beri bu şehirdeyim. İstiyorum ki benim insanım, benim memleketim daha iyisini hak etsin. İnşallah çok daha büyüyerek, çok güçlü bir oyla seçimi alıp liderlerimize bunu hediye etmeyi, Rabbim bize nasip etsin." Haber: Sertaç ÖZDEMİR

Editör: Virda Şahin