Türkiye finallerinde Zonguldak'ı temsil edecek Türkiye finallerinde Zonguldak'ı temsil edecek

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularına verdiği önemi bir kez daha göstererek İbn-i Sina Kampüsü'nde başlattığı doğalgaz dönüşüm projesini başarıyla tamamladı.

Üniversite, enerji verimliliğini artırmak amacıyla modern teknoloji ile donatılmış enerji tasarruflu cihazların kullanıldığı bir dönüşüm projesine imza attı. Ayrıca, enerji tüketimini izlemek ve optimize etmek için akıllı sistemler entegre edilerek hem enerji maliyetleri hem de çevresel etkiler minimum seviyeye indirildi.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İbn-i Sina Kampüsü'nde gerçekleştirilen doğalgaz dönüşüm projesinin başarıyla tamamlandığını açıkladı. Rektör Özölçer, "Üniversitemiz, enerji tüketimini yeniden düzenleyerek sadece ekonomik açıdan değil, aynı zamanda çevresel sürdürülebilirlik açısından da sorumluluklarını yerine getiriyor. Bu dönüşüm, hem üniversitemizin hem de çevremizin daha temiz bir geleceğe doğru adım atmasına katkı sağlayacak." dedi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, enerji tasarrufu ve çevresel koruma konularında daha fazla çalışmalar yaparak çevre dostu uygulamalarını sürdürecek. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-13-at-13.31.44-(1)WhatsApp-Image-2023-09-13-at-13.31.44WhatsApp-Image-2023-09-13-at-13.31.45

WhatsApp-Image-2023-09-13-at-13.31.42

Editör: Murat Barutçu