BBP Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen, yaptığı açıklamada, (25 Mart 2023  cumartesi), partilerinden Zonguldak milletvekili aday adaylığı için Hüseyin Uysal (Zonguldak), Cengiz Konmuş (Zonguldak), Sabri Bahşi (Zonguldak), Kenan Sevimli (Zonguldak), Safa Akman (Ereğli ilçesi), Özcan Özdemir (Ereğli ilçesi), Cihangir Yağız (Ereğli ilçesi), Nurzat Şerife Uysal (Alaplı ilçesi) ile Yıldıray Meşe’nin (Alaplı ilçesi)  genel merkezlerine başvuruda bulunduklarını söyledi.

Milletvekili aday adaylarının başvuru evraklarını partilerinin genel merkezine yaptıkları sırada kendisinin yanı sıra Zonguldak’ın ilçelerinden BBP Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu ve ilçe sekreteri Yunus Akay ile BBP Kilimli İlçe Başkanı Naci Kahraman’ın da eşlik ettiğini ifade eden Şen, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek milletvekilliği genel seçimleri için sahadaki çalışmalarının teşkilat kademesiyle hummalı sürdürüldüğünü bildirdi.

‘’SEÇMENİMİZİN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NE TEVECCÜHLERİ, BİZLERİ HEYECANLANDIRIYOR’’

Başkan Şen,  BBP Genel Başkanları Mustafa Destici liderliğinde genel merkezlerinde ‘BBP İl Başkanları Toplantısı’nı yaptıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

‘’14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimler için sahadaki çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Seçmenimizin partimize yönelik samimi teveccühleri bizleri heyecanlandırdığı gibi ziyadesiyle memnun etmektedir. 

Cumhur İttifakı çatısı altında 81 ilde seçimlere kendi amblemimiz ve adaylarımızla gireceğimizi genel başkanımız kamuoyuna duyurmuştu. Sahada tüm aday adaylarımızın yanı sıra partimizin teşkilatında yer alan birbirlerinden değerli arkadaşlarımızla istişare ederek çalışmaktayız. İnşallah potansiyelimizin önemli bir kısmını alacağımıza, hem partimizin yüksek sayıda milletvekili ile Meclis'te temsil imkanı yakalayacağına, hem de ciddi bir oy oranına kavuşacağımıza inanıyorum.

Cumhur İttifakı'na mümkün olan en yüksek katkıyı sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak ilk hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda kazanmak olacaktır”  (Şaban YILMAZ)

Editör: Muhammet