Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencileri Bartın belediyesini ziyaret etti.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette SPD 301 Stüdyo Dersi kapsamında kente gelen Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencilerine Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Arınan ve İmar ve Şehircilik Müdürü Ozan Ertem tarafından 1/100.000 çevre düzeni planı ile imar çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı KBÜ’lü iki hakem WTT Feeder Cappadocia Masa Tenisi Turnuvası'nda görev aldı

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre konu İle İlgili açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “SPD 301 Stüdyo Dersi kapsamında şehrimize gelen Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencilerini belediyemizde ağırladık. SPD 301 Stüdyo Dersi kapsamında Belediye Başkan Yardımcım Sayın Hasan Arınan ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Ozan Ertem tarafından 1/100.000 çevre düzeni planı ile imar çalışmalarıyla ilgili öğrencilerimize bilgiler verildiler. Nazik ziyaretleri için Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 3.sınıf öğrencilerine teşekkür ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. (Haber merkezi)

WhatsApp-Image-2023-10-17-at-11.52.10-(1)WhatsApp-Image-2023-10-17-at-11.52.09

Karadeniz istilasında durum ciddi! Binlercesi eve girdi! Karadeniz istilasında durum ciddi! Binlercesi eve girdi!

Kız arkadaşının yanında kafasına sıktı Kız arkadaşının yanında kafasına sıktı

Maganda kurşunu otomobile isabet etti Maganda kurşunu otomobile isabet etti

Ev sahibi kiracısının elektriğini kesti Ev sahibi kiracısının elektriğini kesti

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 56 İlde 150 şüpheli yakalandı! İçişleri Bakanı Yerlikaya: 56 İlde 150 şüpheli yakalandı!

Patates zehirlenmelerine dikkat! Öldürüyor! Patates zehirlenmelerine dikkat! Öldürüyor!

Şef istifa etti! Şef istifa etti!

Editör: Murat Barutçu