Cem Dereli pazarcı esnafı ile buluştu Cem Dereli pazarcı esnafı ile buluştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Nihat Şen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şen, mesajında, şunları kaydetti:

‘’Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Sağlık, bu dünyada değeri hiçbir şeyle mübadele edilemeyecek en değerli hazinemizdir. Bizleri ruhsal ve fiziksel sağlığımıza kavuşturan sağlık çalışanlarımızın haklarını hiçbir suretle ödeyemeyiz.

Tıp alanında gelişmeler ve ilerlemeler yaşanırken, vatandaşlarımıza erişilebilir, kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev, sağlık çalışanlarımıza düşmektedir.

‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözüyle büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güven ve takdirini kazanmış değerli hekimlerimiz ve her düzeydeki sağlık çalışanlarımızın, en temel insan hakkı olan yaşama hakkının korunmasında ve bu hakkı kullanmamızda gösterdikleri titiz ve insanüstü gayretleri her türlü övgünün üzerindedir. Ülkemizde yaşanan her zor süreçte özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.

Pandemi sürecinde, ülkemizi yasa boğan en son yaşadığımız deprem afetinde ve her zaman olduğu gibi alanlarında üstün azimli ve gayretleriyle büyük bir fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

İnsan sağlığı, mutluluğu ve huzuru için var güçleriyle görev yapan sağlık çalışanlarına zaman zaman uygulanan şiddeti, onlara kalkan elleri affetmemiz de mümkün değildir.

Bu vesileyle, sağlık çalışanlarımızın bayramlarını kutluyor, onlara çok şey borçlu olduğumuzun milletimiz tarafından hiçbir zaman unutulmaması dileklerimle,  bu güne kadar üstün vazife bilinciyle görevi başında şehit düşen ve ebediyete irtihal eden tüm sağlık çalışanlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum.’’ (Şaban YILMAZ)

Editör: Seçkin