Gökçebey Belediye Başkanı ve CHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, dün gerçekleştirilen kahvaltı programında halkla buluştu.

Kahvaltıya çok sayıda vatandaşın yanı sıra CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP’li il, ilçe ve belde başkanları katıldı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise programının yoğunluğu nedeniyle kutlama mesajı gönderdi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk herkese katılımları ve bugüne kadar verdiği destek için teşekkür ederek şunları söyledi;

“Bana iki dönem sahip çıktınız. Bu sefer görüyorum ki bir kez daha sahip çıkacaksınız. Ben de iki dönemdir sizlere sahip çıkmak için çalışıyorum. Tabi ki yoğun tempolar oluyor, bazı sıkıntılar oluyor ama bütün güçlükleri aşarak sizlere hizmet etmek için tüm personelimizle çalışıyoruz.

Seçimler yaklaştıkça yavaş yavaş söylemler başladı. Hiçbir dedikoduya mahal vermeden bu toplum bize yine başkanlık seçiminde destek verecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını inşallah belediyeye hep birlikte asacağız.

Gökçebey’de neleri başardık, neleri yaptık görüyorsunuz. Daha neleri yapacağız önümüzdeki günlerde bunu projeler halinde sizlere anlatacağız.

Minik eller büyük hayaller ile bilimsel bitki çizimi yaptı Minik eller büyük hayaller ile bilimsel bitki çizimi yaptı

Bazıları ellerinden bir şey gelmediği için bazı söylemlerde bulunuyorlar.

Vedat Başkan yapmadı demesinler, yaptıklarımı görsünler. Gökçebey’i nereden aldık, nereye getirdik her şey ortada.

Bu seçimde de çok güçlü bir oy oranı ile tekrar seçimi kazanacağız. Bundan hiç şüphem yok” dedi.

(Haber: Ersen Berk Çelik)

Editör: Murat Barutçu