AK Parti'nin Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak mitingi ve aday tanıtım toplantısının ardından Alaplı'da coşkulu bir karşılama ile karşılandı. Ocak, Karşıyaka Mahallesinden ilçe merkezine kadar partililerle birlikte yürüyerek konfetiler ve meşaleler eşliğinde kalabalığa hitap etti. Konuşma öncesinde kurban kesilerek dua edildi.

Ocak, konuşmasında Alaplı'ya yapacakları hizmetleri vurgulayarak, "Bu kardeşinize güvenin. Alaplı’nın makus talihini değiştireceğiz. Bu şehir güzel hizmetleri hak ediyor." dedi. Ocak, şehre imzalarını atacaklarını belirterek, herkesi eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

Ayrıca, tüm partilerin seçmenlerine seslenen Ocak, destek çağrısında bulunarak, "Lütfen bu şehri değiştirmek için bize destek verin. Alaplı’yı 15 yıl sonra iktidar partisinin gücüyle birleştirerek, şehrin nasıl gelişeceğini hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Altan Güngör ise, değerli adaylarını tanıttıklarını belirterek, adayların Alaplı'yı hak ettiği yere getireceğini vurguladı. Güngör, "Biz Alaplı'yı gerçek belediyecilikle tanıştırmak istiyoruz. Bu desteği görüyoruz ve 31 Mart'ta da belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz." şeklinde konuştu.

AK Parti Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun da, desteklerinden dolayı partililere teşekkür etti. /Haber Merkezi

Futbol turnuvasında şampiyona “Dana” ödülü Futbol turnuvasında şampiyona “Dana” ödülü

WhatsApp-Image-2024-02-11-at-11.50.13-(1)

Editör: Murat Barutçu