Bu kadarına da pes! Eteğin üstü 50, altı 20 yaşındaymış! Tik Tok’taki skandal görüntüler sınır tanımıyor Bu kadarına da pes! Eteğin üstü 50, altı 20 yaşındaymış! Tik Tok’taki skandal görüntüler sınır tanımıyor

Kadın cesedini ırmakta sürüklenirken buldular Kadın cesedini ırmakta sürüklenirken buldular

Karabük Haber – Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakımevi'ndeki miniklerle birlikte kreşin bahçesine domates ve biber fideleri dikti.

Fazla ağrı kesici kullanımı ağrılarınızı daha da şiddetlendirebilir! Fazla ağrı kesici kullanımı ağrılarınızı daha da şiddetlendirebilir!

Safranbolu'nun yeşil alanlarını korumak ve çoğaltmak için çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Köse, "Gündüz çocuk bakımevinde bu tür etkinliklere sık sık katılıyoruz. Kısa bir süre önce fidan dikimi gerçekleştirmiştik. Şimdi de domates ve biber fidelerini toprakla buluşturduk. Çocuklara çevre bilincini erken yaşlarda aşılamak büyük önem taşıyor. Bizler, çocuklarımızın daha temiz bir çevrede büyümeleri için ağaçlandırma çalışmalarına devam edecek ve kendi organik üretimimiz olan çeşitli sebzeleri geleceğe taşımak için daha sağlıklı ortamlarda yetiştireceğiz" şeklinde konuştu. İHA

Mustafa Sarıoğlu: “Millete Beycumalıyım diye yutturdun, yolunu Amerikan vari yaptırdın” Mustafa Sarıoğlu: “Millete Beycumalıyım diye yutturdun, yolunu Amerikan vari yaptırdın”

Gülay ve 7 üst kurul delegesi 3. Olağan Kurultaya katılacak Gülay ve 7 üst kurul delegesi 3. Olağan Kurultaya katılacak

AW917911_02

AW917911_01

Editör: Virda Şahin