İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay ve 7 üst kurul delegesi İYİ Parti 3. Olağan Kurultayına katılacak.

İlçe ve il kongrelerini Ocak 2023 tarihinde tamamlayan ve seçimlerin ardından kurultaya gitme kararı alan İYİ Parti Genel Merkezi, 3. Olağan Kurultayını 24 Haziran 2023 tarihinde ATO Congresium’da gerçekleştirecek.

Her zaman olduğu gibi kurultayda da Genel Başkanları Meral Akşener’in yanında olduklarını belirten İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay:

3. OLAĞAN BÜYÜK KURULTAYIMIZI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

“Seçim sürecinin artık geride kaldığı ve geçim derdine düştüğümüz günlerin ardından tekrar siyasete döndük. 15 Ocak 2015 tarihinde Zonguldak İl Kongremizi gerçekleştirdik. İl Kongrelerimizin ardından Olağan Büyük Kurultayımız seçim süreci olduğundan ertelendi. 23 Haziran 2023 tarihinde 81 vilayetimizin İl Başkanları olarak Genel Merkezimizde toplanacağız. Bende 23 Haziran günü Ankara’ya gideceğim. 24 Haziran 2023 Cumartesi günüde Ankara ATO Congresium’da 3. Olağan Büyük Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Kurultayımızın öncelikle partimize, milletimize, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

GENEL BAŞKANIMIZ MERAL AKŞENER’İN YANINDAYIZ

Seçim sürecinin ardından diğer partilerde olduğu gibi partimizde de birtakım kırılmalar ile istifalar oldu. Bizler Genel Başkanımızın kurultayımızda aday olduğunu biliyoruz. Bundan yaklaşık 15 gün önce İl Başkanları toplantısı yaptığımızda sayın genel başkanım bizlere adaylığını ifade etti. Genel Başkanımızın karşısına ne genel merkezimizden ne de İyi Parti siyaseti içerisinde aday çıkması gibi bir durum söz konusu değil. Böyle bir durum söz konusu dahi olsa İyi Parti Zonguldak İl Başkanı olarak ben ve 7 üst kurul delegemiz kesinlikle Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanındayız. Bilindiği gibi sayın genel başkanımız milletvekili değil. Eğer “ben genel başkanlığı bırakayım” gibi bir söylemi olursa da bunu asla kabul etmeyiz ve genel başkanımızın kapısında yatarız” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Seçkin