İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığının 3 Aralık tarihinde yapılacak olan seçim için mevcut başkan Dilay Küçük parti binasında yaptığı toplantı ile adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük adaylık açıklaması için düzenlediği basın toplantısına, İl Başkanı Yavuz Erkmen ile bazı ilçe başkanları ve delegeler ile partililer katıldı.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada, “İYİ Parti bildiğiniz üzere Türk siyasi hayatına girdikten sonra Türkiye’de siyaset dengeleri tamamen değişmiştir ve şu anda iktidarın en büyük adaylarından biri haline gelmiştir ve ister zamanında yapılsın, ister daha erkene çekilsin yapılacak seçimlerde de İYİ Parti inşallah Allah’ın izni ile ve milletimizin teveccühü ile iktidar olacaktır.

İYİ Parti olarak bütün ilçelerde delege seçimleri tamamlandı. 3 ilçemizde ilçe kongreleri tamamlandı. Hafta sonu Cumartesi günü Çaycuma, Pazar günü Kozlu İlçe kongreleri yapılacak. Önümüzdeki pafta sonu da Cumartesi Ereğli Pazar günü de Merkez İlçe kongremiz yapılacak” dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük de açıklamasında, “Kuruluşundan bu yana içinde olduğum İYİ Parti'de olmaktan gurur duyuyorum. Kadınların olduğu bir yönetim ile adayım. 380 üye ile aldığım İlçe başkanlığını 900 üyeye ulaştırdık. Covid döneminde çalışmalar yaptık. Kadının gücünü tekrar göstermek için tekrar adayım" diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi