Meteoroloji'den 35 il için toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji'den 35 il için toz taşınımı uyarısı!

Zonguldak Haber – Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, ülkenin yerli ve milli aracı Togg’un 15 gün içerisinde Zonguldak’a getirileceğini açıkladı.

Zonguldak’a 8 Mayıs’ta getirilen ve vatandaşların beğenisine sunulan Türkiye’nin yerli ve milli aracı Togg ile ilgili Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan önemli bir açıklama yaptı. Başkan Alan, Togg’un 15 gün içerisinde Zonguldak’ta olacağını ifade etti.

Togg’un Zonguldak Belediyesi’nin resmi aracı olacağını açıklayan Alan, “Togg'la ilgili dün akşam sevindirici bir gelişme oldu. İnşallah belediyemizde kullanabilen belediyemizin kendine ait bir Togg'umuz inşallah en fazla 15 gün içinde Zonguldak'ımızda olacak. Tabii biz istiyoruz ki hemen gelsin, bunun için de gayret gösteriyoruz. Ama en geç iki hafta içinde inşallah yerli, milli aracımız, gururumuz Togg Zonguldak Belediyesi'nin önünde olacak ve Zonguldak'ımızın belediyemizin halkımızın kendi malı, kendi yerli ürünü, milli ürünü araç, akıllı aracı olacak. Son sistem teknoloji, hem her anlamda teknoloji anlamında olsun, konfor anlamında olsun. İnşallah Zonguldak'ımızın, belediyemizin, halkımızın her zaman görebileceği Togg artık daimi şekilde inşallah Zonguldak'ımızın sokaklarında, asfaltlarında lastikleri dönecek inşallah.” dedi. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Vefakâr eş, karısı için son kez tezgâh açtı: “Artık yokum” Vefakâr eş, karısı için son kez tezgâh açtı: “Artık yokum”
 
Feci kazada ölü sayısı yükseldi Feci kazada ölü sayısı yükseldi
 
Öğretmen ablasını bıçaklayarak öldürdü Öğretmen ablasını bıçaklayarak öldürdü
 
Murat Kotra: Önemli olan kazanmak ama fark açılır Murat Kotra: Önemli olan kazanmak ama fark açılır

Editör: Virda Şahin