AW049338_05

Deprem acısı ve kiracı krizi: Azem Yaren'in isyanı! Deprem acısı ve kiracı krizi: Azem Yaren'in isyanı!

Kanal Yolu Projesi'nin son etabı için çalışmalar başladı Kanal Yolu Projesi'nin son etabı için çalışmalar başladı

Muğla Haber - Milas'ta özel bir su ürünleri firmasına ait balık üretim havuzlarında çalışan 55 yaşındaki Samet Adalıoğlu, boğularak hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre; Savran Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir firmada çalışan 55 yaşındaki Samet Adalıoğlu, toprak havuz diye tabir edilen balık yetiştirme havuzunda boğulmuş vaziyette bulundu.

Jandarma, olayla ilgili yaptığı incelemede, Adalıoğlu'nun toprak havuzda suyu karıştıran makinenin yerini değiştirmeye çalışırken hayatını kaybettiğini belirledi.

AW049338_07

Zonguldak’ın sevilen esnafı vefat etti Zonguldak’ın sevilen esnafı vefat etti

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemelerde, olayın güvenlik kameraları tarafından da kaydedildiği ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre; Adalıoğlu, havuz karıştıran makineyi orta kısma taşımak amacıyla beline ip bağlayarak havuza girdiği, ancak bir anda hareketsiz kalarak suyun içine düşerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Yaklaşık 1 saat sonra işletme sahipleri tarafından cesedi bulunan Adalıoğlu'nun ölümü ile ilgili soruşturma başlatılırken, talihsiz işçinin cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İHA

Balık tutmak için giden gençlerden birinin cansız bedeni bulundu Balık tutmak için giden gençlerden birinin cansız bedeni bulundu

AW049338_04

AW049338_01

AW049338_02

Editör: Virda Şahin