AW049368_01

Kemal Sunal'ın 1984 model Mercedes'i yeni sahibini bekliyor Kemal Sunal'ın 1984 model Mercedes'i yeni sahibini bekliyor

Adana Haber - Adana'da Alpargün Apartmanı'nda meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde 96 kişiyi kaybeden Azem Yaren Coşkun, yaşadığı trajedinin ardından zor durumda kaldı. Ailesinin evsiz kalmasının ardından, Azem Yaren, anne ve babasının zor durumlar için satın aldığı evde bulunan kiracısını çıkaramadığı için mağdur oldu.

6 Şubat'ta meydana gelen depremde annesi Azize, babası Bekir, ağabeyi Tahsin Can Coşkun ve kedisi Tiny'yi kaybeden Azem Yaren, o gün Antalya'da yüksek lisans eğitiminde bulunması nedeniyle hayatta kaldı. Ancak deprem sonrasında ailesini kaybeden Coşkun, enkaz altından kendi elleriyle çıkardığı eşyalarını temizleyip anılarını yaşatmak istiyor.

Balık tutmak için giden gençlerden birinin cansız bedeni bulundu Balık tutmak için giden gençlerden birinin cansız bedeni bulundu

Doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çeteye operasyon Doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çeteye operasyon

AW049368_02

Evsiz kalan Azem Yaren Coşkun, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde anne ve babasının zor günler için aldığı eve yerleşmeye çalıştı. Ancak evin kiracısı olan M. A., sözleşmesi sona ermesine rağmen evden çıkmadı. Coşkun, ailesini kaybettikten sonra bir yuva bulma çabasında, ancak kiracının evi boşaltmaması nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Azem Yaren Coşkun, kiracısıyla yaşadığı sorunları çözmek adına ihtar çektiğini belirtti. Ancak kiracının ihtara uymadığını, arabuluculuk görüşmesinin de sonuçsuz kaldığını ifade etti. Coşkun, kiracının mahkeme sürecini uzatmak istediğini düşünüyor ve bu durumun kendi mağduriyetini artırdığını belirtti.

AW049368_03

Depremin yıl dönümünde evine taşınarak ailesinin eşyalarını temizlemek isteyen Coşkun, enkaz altından çıkardığı eşyaların hala toz ve ölü kokusuyla durduğunu dile getirdi. Maddi bir beklentisi olmadığını, sadece ailesinin hatıralarını yaşatmak istediğini belirten Coşkun, mahkeme sürecinin hızlandırılmasını ve evine kavuşmayı umuyor. İHA

AW049368_08

AW049368_07

Editör: Virda Şahin