Karakoçlu Köyü'nün genç Muhtar adayı Harun Dalkoz, köye hizmet odaklı bir muhtarlık anlayışıyla talip olduğunu belirtti. Gelecek yerel seçimlere heyecanla hazırlanan Dalkoz, 5 yıl boyunca aza olarak hizmet ettiği Karakoçlu Köyü'ne bu kez muhtar olarak hizmet etmek için kararlı bir şekilde adım attı.

Hizmete aday olurken gençlik, dinamizm, bilgi birikimi, dürüstlük ve çalışkanlık gibi özelliklerin ön planda olması gerektiğini vurgulayan genç Muhtar adayı Dalkoz, "Köyümüz için genç, dinamik, bilgili, dürüst ve çalışkan bir muhtar istiyorsanız, doğru seçim yapacağınıza inanıyorum." diyerek köy sakinlerinden destek istedi.

Necmiye Ekim vefat etti Necmiye Ekim vefat etti

Geçmiş dönem muhtarlarına ve azalarına teşekkür eden Dalkoz, 2019-2024 döneminde aza olarak görev yaptığı süre boyunca köyün sorunlarını ve çözüm yollarını araştırdığını ve köyü daha iyi bir yaşam alanı haline getirmek için çaba gösterdiğini belirtti. Bu çabalarının sonucunda köyüne daha fazla hizmet edebilmek amacıyla muhtarlık adaylığına karar verdiğini ifade etti.

Dalkoz, "Hizmet için, birlik için yola çıktım. Sizlerin güvenini kazanarak, desteklerinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum. Her birinize en içten duygularımla selam ve saygılarımı sunarım." sözleriyle köy sakinlerinden gelecek seçimlerde kendisine destek olmalarını beklediğini dile getirdi. 

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA