Muhtar Haberleri

Muhtar haberleri ve güncel Muhtar gelişmeleri, Muhtar ile ilgili tüm video, Muhtar fotoğrafları ve Muhtar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Eski muhtar ile yeni muhtar arasında çıkan tartışmada 1 kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta her geçen gün daha fazla vatandaşın tercih ettiği Göbü sahilinde, köy muhtarı Burhan Oral vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu.

Türkiye Gündemi

Kütahya'nın Emet ilçesinde, yeni muhtarın kendisini tabancayla vurduğunu iddia eden eski muhtar Fehmi Tarım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Samsun'da muhtarlık seçimi husumetinden dolayı pompalı tüfekle 2 kardeşi öldüren, 2 kişiyi de yaralayan zanlı ile birlikte 3 kişi tutuklanırken,...

Zonguldak

Zonguldak’ın merkeze bağlı Alancık köyü eski muhtarı Cevat Akıllı son yolculuğuna uğurlandı.

Devrek

Devrek Pınarönü Köyü Muhtarı Asım Başoğlu, kızını evlendirdi.

Karabük

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Recep Tetik ve oğulları, Kayadibi köyü muhtarı Sebahattin Karakaya tarafından saldırıya uğradı.

Türkiye Gündemi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde tartıştığı azasını tabancayla vurarak öldüren muhtar tutuklandı.

Zonguldak

Zonguldak Terakki mahallesi muhtarı Ferit Arslantürk,  Kurban bayramında hayırseverlerden topladığı yaklaşık 500 kilo eti yardımı muhtaç ailelere dağıttı.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırıda biri muhtar 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Çaycuma

Çaycuma ilçesine bağlı Kızılbel Köyü'nde, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Köy Muhtarı Ramazan Derin, bayram öncesi çalışmalara önderlik ederek köyü bayrama...

Türkiye Gündemi

Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Umurca köyünde bir kişinin sopalı saldırısına uğrayan muhtar hastanelik oldu.