AW072442_05

Kaza iki kardeşi birbirinden ayırdı! Kaza iki kardeşi birbirinden ayırdı!

Düzce Haber – Düzce'de geçtiğimiz yıl 23 Kasımda meydana gelen depremde ağır hasar alan ve daha sonra yıkılan Ayşe Metin Cami’nin yeniden yapılması için temeli atıldı.

Düzce'de 23 Kasım 2022 günü meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen yapılar tek tek yıkıldı. Depremde ağır hasar alan Cumayeri ilçesindeki Ayşe Metin Cami'de ekipler tarafından yıkılmıştı. Yıkılan Ayşe Metin Cami’nin yerine yenisi yapılması için çalışma başladı.

Cumayeri Kaymakamı Bilal Doğan, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun katılımı ile Yaka Mahallemizdeki Ayşe Metin Cami'nin temeli dualar eşliğinde atıldı.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “23 Kasım 2022’de yaşadığımız 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası ağır hasar Ayşe Metin Cami’mizi yıkmıştık. Bugünde temelini atmak nasip oldu. Rabbim biran önce bitirip ibadete açmayı nasip etsin İnşallah” dedi. İHA

AW072442_02

AW072442_04

AW072442_01

Komşuları fark etti; Yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu! Komşuları fark etti; Yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu!

Tehdit ve iftiraların hedefi olan kadın: 'Artık dayanacak gücüm kalmadı! Tehdit ve iftiraların hedefi olan kadın: 'Artık dayanacak gücüm kalmadı!

Husumetlisini sokak ortasında vurdu! Husumetlisini sokak ortasında vurdu!

Yaşlı kadının yalnız ölümü sevenlerini yasa boğdu Yaşlı kadının yalnız ölümü sevenlerini yasa boğdu

Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı

Sahilde kıyıya vurmuş kadın cesedi bulundu! Sahilde kıyıya vurmuş kadın cesedi bulundu!

Sis ve yağmur ulaşımı aksattı Sis ve yağmur ulaşımı aksattı

Yağmur faciaya neden oldu! Yağmur faciaya neden oldu!

Yolculara ücretsiz biniş ısmarladı, asıl gerçek şok etti Yolculara ücretsiz biniş ısmarladı, asıl gerçek şok etti

Kontrolden çıkan pikap tarlaya uçtu! Kontrolden çıkan pikap tarlaya uçtu!

Bir anne, yeni doğan bebeğini poşete koyup camdan sokağa attı! Bir anne, yeni doğan bebeğini poşete koyup camdan sokağa attı!

Editör: Virda Şahin