AW072418_03

Tehdit ve iftiraların hedefi olan kadın: 'Artık dayanacak gücüm kalmadı! Tehdit ve iftiraların hedefi olan kadın: 'Artık dayanacak gücüm kalmadı!

Adana Haber - Adana’da sokakta bir kişiyi vuran zanlı tutuklanırken, o anlar sanayi saniye görüntülendi.

Olay, 6 Ekim günü merkez ilçe Seyhan’a bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, Atatürk Caddesi’nde yolda yürüyen Anıl A. (19), alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli olduğu Eray İ. (19) tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Anıl A., can havliyle cadde üzerinde bulunan özel bir bankaya sığındı. Olayın şüphelisi ise koşarak kaçtı. Anıl A. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

AW072418_05

ARA SOKAKLARDA GEZERKEN YAKALANDI

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını izleyerek şüpheli Eray İ.’nin kaçtığı yeri belirledi. Meydan Mahallesi ara sokaklarına giren polis, şüpheliyi gezerken yakaladı. Yakalanan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk olurken, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İHA

Taksimde gösteri ve yürüyüş yapılamayacak Taksimde gösteri ve yürüyüş yapılamayacak

AW072418_02

Komşuları fark etti; Yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu! Komşuları fark etti; Yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu!

AW072418_04

Editör: Virda Şahin