Husumetlisini sokak ortasında vurdu! Husumetlisini sokak ortasında vurdu!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun hapsi istendi! Kemal Kılıçdaroğlu’nun hapsi istendi!

Aydın Haber - Aydın'ın Nazilli ilçesinde yalnız yaşayan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan yaşlı kadın şahıs evinde ölü olarak bulundu.

Olay, Yıldıztepe Mahallesi 152 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın giriş katındaki dairede yalnız yaşayan Hafize Çavuş'tan (75) 2 gündür haber alamayan ve sağlık durumundan şüphelenen komşuları ve yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çilingir marifeti ile eve girerken, yaşlı kadın içerde hareketsiz yatar halde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Çavuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Çavuş'un ölüm haberini alan komşuları ve yakınları yasa boğuldu. Yaşlı kadının cansız bedeni gerekli olay yeri inceleme çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA

Komşuları fark etti; Yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu! Komşuları fark etti; Yalnız yaşayan adam ölü olarak bulundu!

Tehdit ve iftiraların hedefi olan kadın: 'Artık dayanacak gücüm kalmadı! Tehdit ve iftiraların hedefi olan kadın: 'Artık dayanacak gücüm kalmadı!

Editör: Virda Şahin