Bolu Mudurnu'da orman yangını! Ekipler seferber edildi Bolu Mudurnu'da orman yangını! Ekipler seferber edildi

Aydın Haber - Aydın-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, yolda seyir halindeyken arıza yapan bir traktöre çarpmamak için duran kamyona, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu meydana geldi.

Kaza, öğlen saatlerinde Sultanhisar Çiftekahveler yakınlarında Aydın-Denizli karayolunda yaşandı. Alınan bilgilere göre, anayolda seyir halindeyken arıza yapan bir traktörü fark eden 32 HY 799 plakalı kamyona, arkadan gelen 20 YZ 622 plakalı otomobil çarptı. Kazada otomobil içinde bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahalelerini gerçekleştirdikten sonra yaralıları hastaneye kaldırdı. Trafik akışının güvenliğini sağlamak amacıyla bir süre kontrollü olarak kapatılan yol, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

Polis ekipleri yola dökülen keresteleri taşıdı! Polis ekipleri yola dökülen keresteleri taşıdı!

“2 bin kişiye iş imkanı sunacak projemizde çalışmalarımız sürüyor” “2 bin kişiye iş imkanı sunacak projemizde çalışmalarımız sürüyor”

Korugöl, Düzce turizmine değer katacak Korugöl, Düzce turizmine değer katacak

AW010482_03

Son sözü 'Anne beni bir şey ısırdı' olan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Son sözü 'Anne beni bir şey ısırdı' olan 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

AW010482_02

Editör: Virda Şahin