“2 bin kişiye iş imkanı sunacak projemizde çalışmalarımız sürüyor” “2 bin kişiye iş imkanı sunacak projemizde çalışmalarımız sürüyor”

Düzce Haber – Düzce'de yaşanan olayda, Kervan Kavşağı'nda bir tırın dorsesinde yüklü olan keresteler yolun ortasına saçıldı. Olayın ardından polis ekipleri, vatandaşların da yardımıyla keresteleri kaldırarak yolu tekrar trafiğe açtı.

D-100 Karayolu'nun Kervan Kavşağı mevkisinde yaşanan olayda, 81 ABJ 581 plakalı Mercedes marka tırı kullanan Ali P., kavşakta dönüş yapmaya çalışırken tırın dorsesindeki kerestelerin yola saçıldığını fark etti. Kısmen trafiğin engellendiği yol üzerine gelen trafik polisleri, el birliğiyle keresteleri kaldırmaya başladı. Ekipler, yolun tekrar trafiğe açılması için yoğun çaba gösterirken, büyük araçların geçişini sağlayabilmek amacıyla keresteleri yol kenarına taşıdı. Kerestelerin yoldan kaldırılması için ise bölgeye bir forklift sevk edildi.

Kerestelerin yola saçılması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu ve trafik akışı aksadı. Ancak ekiplerin hızlı ve koordineli çalışması sonucunda kerestelerin yolu terk etmesi sağlandı ve yol trafiğe tekrar açıldı. İHA

Korugöl, Düzce turizmine değer katacak Korugöl, Düzce turizmine değer katacak

Milli takım kampına davet edildi Milli takım kampına davet edildi

Isparta’da çöp evden ve deposundan 7 kamyon atık çıktı Isparta’da çöp evden ve deposundan 7 kamyon atık çıktı

AW010545_08

AW010545_07

67 dakikada 40 dönüm arazi taradılar 67 dakikada 40 dönüm arazi taradılar

AW010545_06

AW010545_03

AW010545_02

Editör: Virda Şahin