AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasına gelerek dosyasını teslim eden Ayçiçek, yaptığı konuşmada, “Biz bugüne kadar partimizi her kulvarda Zonguldak halkı ile kucaklaşmada öncü olduk her an halkın içinde birlikte gönül gönüle omuz omuza vererek ak partimizin devleti ve milleti için koyduğu hedefleri şehrimizde de halkımızla kucaklaştırmak için halkımıza hizmet etmek için aday adaylığımı açıklıyorum” diyerek şunları söyledi:

“2023 tarihli seçimlerde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına ve inanmış yol arkadaşları olarak da biz de varız diyoruz bunun için 2023 yılı Türkiye yüz yılında bende varım diyorum. Milletvekili adaylığımı sizlerin huzurunda açıklamak istiyorum. Sevmek bazen fedakarlığı gerektirir sevmek bazen özveriyi gerektirir sevmek bazen de bedel ödemeyi gerektirir sonuçla ilgilenmeden kayba kazanca bakmadan safını belli etmiş samimi içten ve dava arkadaşlarımla birlikte bir bütünlük içerisinde aile olarak bir yola çıkıyoruz. Allah'ım hayırlısını nasip eylesin.  Eğer sıralamada olmazsak 14 Mayıs akşamına kadar aday olan 5 arkadaşımız için cadde cadde sokak sokak köy köy gezeceğime burada söz veriyorum” (Şaban YILMAZ)

3-532-80

Editör: Seçkin