AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı bir açıklama yaparak, “Ak Parti teşkilatlarının birlik ve beraberliğini bozmayı görev edinmiş, malum kişiler tarafından servis edilerek dedikodu haberi olarak paylaşılan; İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımızın, sanki aralarında bir kavga, bir husumet varmış, hatta yarın bir gün diğer ilçe Başkanları ile de teşkilat mensupları arasında huzursuzluk çıkacakmış gibi yansıtılabilecek haberler tamamı ile hayal ürünü ve kirli bir senaryonun devamı niteliğindedir” denildi.

Yapılan açıklama şöyledir:

“Kaos ve çatışmadan beslenen bu ve benzeri yaklaşımlar asla dikkate alınmamalıdır. Artık bu tip çırpınışlar miadını doldurmuştur.

Cumhurbaşkanımızın yıllarca mücadele ederek bertaraf ettiği ve Eski Türkiye’den kalma Siyasi boşluklar yaratıp, sonra o boşluğu kendi menfaat ve çıkarları için doldurmaya çalışan vesayet odaklarının kurduğu düzen Zonguldak’ta da bitecektir. “Aslolan aziz Zonguldak’ımızın Â’li menfaatleridir“ düsturuyla ilerlediğimiz Büyük Türkiye ve Güçlü Zonguldak hedeflerimize adım adım yürüyoruz. Bölgemizin yeniden Türkiye’nin enerji üssü olacağı ve güçlü bir bölgesel siyasetle destekleneceği güzel günleri hep beraber yaşayacağız.

Bizlerin şahsında, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına zarar vermek isteyenler ham hayal peşindedir. Ak Parti teşkilatları olarak Allah’ın rızası, Milletimizin duası dışında hiç bir beklentisi olmadan çalışıyor, güçlü bir temsil, huzurlu bir birliktelik anlayışıyla eser ve hizmet odaklı siyaset anlayışını sürdürmeye devam ediyoruz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi