İstanbul Haber - Bahçelievler'de bir apartman dairesinde patlama yaşandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yaralılar olduğu öğrenildi.

 İstanbul Valiliği tarafından Şirinevler'de meydana gelen patlamaya ilişkin yapılan açıklamada, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı belirtildi.
Bahçelievler Şirinevler'de 6 katlı bir binada patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı. Patlamaya ilişkin İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Bahçelievler İlçesi Şirinevler Mahallesi’nde bir binada meydana gelen ve doğalgaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetmiş, 1'i ağır toplam 3 kişi de yaralanmıştır" denildi. 

İstanbul Valisi Davut Gül, Şirinevler'deki patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1'i ağır 4 kişinin de yaralandığı açıkladı. Vali Gül ayrıca şiddetli yağış nedeniyle oluşabilecek sel baskınlarına karşı vatandaşları uyardı.
Bahçelievler’de 6 katlı bir binada ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. İstanbul Valisi Davut Gül de patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Gül, Bahçelievler ilçemizde bir apartmanın 5. katında ilk belirlemelere göre doğalgaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Yangını itfaiyemiz söndürdü. Apartmanda yaşayan aileleri kamu misafirhanelerinde tahliye ettik. Bununla ilgili diğer apartmanlardaki ziyan ve zarar da devam ediyor. Hem hastane boyutuyla hem de olay yeri inceleme boyutuyla incelemeler devam ediyor. İlk belirlemelere göre, doğalgaz kaynaklı olduğu düşünülüyor. Mutfak kısmında patlama meydana gelmiş. Uzmanlar inceliyor. Maalesef ağır yaralı olan bir vatandaşımız daha vefat etti. Vefat sayısı 2'ye çıktı. 1'i ağır 3'ü de hafif olmak üzere toplam 4 vatandaşımız da yaralanmıştır" dedi.

Vali Gül'den vatandaşlara sel uyarısı
İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle oluşabilecek sele karşı vatandaşları uyaran Vali Gül, "Dün de uyardık bugün de uyarıyoruz. İstanbul yarın öğlene kadar yoğun yağış alacak. Özellikle sel basma riski olan bölgelerde vatandaşlarımızın bulunmaları, varsa araç ve benzeri taşınırlarını taşımaları, bodrumda kalmamaları yönünde uyarıyoruz. Konaklama ile ilgili problemi olan vatandaşlarımız 112'yi arayabilirler. Çünkü geçmişte su bastıysa yine su basabilir. Bütün kurum ve kuruluşlar şu anda görevlerinin başında. Vatandaşlarımız da duyarlı olursa memnun oluruz" dedi. İHA

AW040899_01

AW040899_15

AW040899_14

AW040899_12

AW040899_11

AW040899_10

AW040899_08

AW040899_09

AW040899_07

AW040899_05

AW040899_03

AW040899_02

AW040868_01

AW040868_04

AW040868_02

AW040868_03

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

Editör: Virda Şahin