Zonguldak’ın Kilimli İlçe Başkanı Kamil Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Günlerdir bazı basın yayın organlarında şahsım adına yapılan maksatlı haberlere cevap verme gereği duyulmuştur” dedi.

Altun açıklamasında, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin gelişmesi, büyümesi adına gece gündüz tüm ekibimizle çalışmaktayız” diyerek şunları söyledi:

“İlçemizin çehresini değiştiren çalışmalarımıza azmimize gölge düşürmek/çamur atmak isteyen zihniyet durmak bilmeyen yalanlarına iftiralarına devam etmektedir.

Hakkımda çıkan haberler ile ilgili olarak bir otele gizli veya resmi bir ortaklığım bulunmamaktadır.

Varsa böyle bir ortaklığım buradan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuyor, gerekli araştırmanın yapılmasını talep ediyorum ve bu haberi yapanların elindeki bilgi ve belgeleri savcılığa derhal ulaştırmalarını istiyorum!

Eğer yoksa tarafıma yapılan yalan, iftira ve asılsız haberler hakkında savcılığımızı göreve davet ediyorum. Türk Adaletine güvenim tamdır ve gereğini yapmasını bekliyorum. Yapılan haberler hakkında avukatım aracılığı ile yasal yollara da başvurduğumu belirtmek istiyorum. Saygılarımla” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi