Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında belediye sinemasının açılacağı tarihi açıkladı.

Şafak gazetesinden Sertaç Özdemir’in 3 Nisan 2023 tarihinde yaptığı haberde şöyle denilmişti:

Başkan Ömer Selim Alan, "Belediye Kültür Merkezi'nin ihalesine önümüzdeki hafta çıkıyoruz. 45 milyon bedel ile birlikte. En kısa sürede Belediye Kültür merkezini modern hale getireceğiz 30 yıldır orada hiçbir çalışma yapılmamış. Atatürk Kültür Merkezi'nde şu anda deprem ödenek olduğu için hizmet veremiyor. Ancak Zonguldak'ta 375 oturma düzeni olan Belediye Kültür Merkezi'nin alt katında bulunan sinema salonu olan salon bayramdan sonra hizmete sunulacak. Bunu müjdesini vermek istiyorum." dedi.

Başkan Alan’ın bu sözlerine rağmen sinema açılmadı. İlk bayramın üstünden 2 ay geçti, ikinci bayram da önümüzdeki günlerde. Ama ufuklarda sinema salonunun açılması diye bir haber yok. Başkan Alan’dan da bu konuda açıklama yok. (Fadime Yılmaz Elma)

Zonguldak kent merkezine yakışmayan görüntü! Zonguldak kent merkezine yakışmayan görüntü!

Zonguldak'ta feci kaza; Düğün dönüşü kaza yaptılar: 4 yaralı Zonguldak'ta feci kaza; Düğün dönüşü kaza yaptılar: 4 yaralı

Sefa Doğanay Bartın’da sahne alacak Sefa Doğanay Bartın’da sahne alacak

Asgari ücret ikinci toplantı başladı Asgari ücret ikinci toplantı başladı

Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı! Şehir merkezi çöplüğe döndü! Modern bina yapılacaktı!

Editör: Murat Barutçu