İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Eyüp Sultan’da bulunan Rami Çilingir, müşterilerine en iyi hizmeti sunan bir çilingir firmasıdır. 1990 yılından beri sektörde faaliyet gösteren firma, uzman kadrosu ve güvenilir hizmet anlayışı ile hızla büyümüştür.

Rami Çilingir, müşterilerinin acil durumlarında da yanında olmayı hedefler. Bu doğrultuda 7/24 hizmet vermekte ve acil çağrılara anında cevap vermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, müşterilerine sunduğu hizmetleri son teknoloji ekipmanlar ile gerçekleştirir.

Anahtar kopyalama, anahtar değiştirme, kilit açma/kilitleme gibi tüm çilingirlik hizmetlerinde uzman kadrosu ile hizmet veren Rami Çilingir, kaliteli ürünler kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca, ev, ofis, araç gibi her türlü alanda çilingir hizmeti de vermektedir.

Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri Sancaktepe Bölgesinde 24 Saat Açık Kilit Hizmetleri

Rami anahtarcı, müşterilerine güvenilir hizmet sunmanın yanı sıra uygun fiyat politikası ile de dikkat çekmektedir. Firma, müşterilerine en uygun fiyatları sunarak, kaliteli hizmeti herkesin alabileceği bir noktaya taşımaktadır.

Ayrıca, Rami Çilingir müşterilerine danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır. Müşterilerine kapı ve kilit sistemleri hakkında bilgi vererek, doğru ürün seçiminde yardımcı olmaktadır.

Sonuç olarak, Rami Çilingir müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı ile İstanbul'un önde gelen çilingir firmalarından biridir. 7/24 hizmet veren firma, acil çağrılara anında cevap verme prensibiyle hareket etmektedir. Uzman kadrosu, son teknoloji ekipmanları ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Editör: Muhammet