Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, “Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşamaktadır” dedi.

Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunların her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde gösterdiğine dikkat çeken Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, şunları söyledi:

İKTİDAR SUNİ GÜNDEMLERLE SIKINTILARI UNUTTURMAYA ÇALIŞIYOR!

“Ülkemizde şuan çok büyük sıkıntılar yaşanıyor. Ekonomik sakıntılar had safhaya ulaşmış durumda. Özellikle vatandaşlarımız ve esnafımız özellikle ekonomik sıkıntılardan son derece rahatsız. İktidar partisi ise bu sıkıntıları unutturmak için elinden geleni yapıyor ama insanlar artık bu suni gündemlere kanmıyor ve inanıyorum ki ilk seçimde sandıkta gereğini yapacak. Bizlerde bu yaşananları ne unutmayacağız nede unutturacağız. Ülkemiz, Cumhuriyet tarihinin en derin siyasi ve ekonomik krizlerinden birini yaşamaktadır. Toplumsal, siyasal ve ekonomik sorunlar her geçen gün artarak etkisini ağır bir biçimde göstermektedir. Bu krizin en önemli sebebi kuşkusuz, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” adı altında uygulanan keyfi ve kural tanımaz yönetimdir. Hepimizin ortak sorumluluğu, uzlaşarak ve birlik içinde bu krizi aşmak, derin sorunlarımızı demokratik siyasetin alanını güçlendirerek çoğulculuk ve katılımcılık temelinde çözebilmektir.

81 İLDE SEÇİM STARTINI VERDİK

Bilindiği gibi Gelecek Partimizin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde geçtiğimiz Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katılımıyla liderler toplantısı yapıldı. Önceki gün ise Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu il başkanları toplantımıza katılarak gündem ve yapmamız gereken çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Kasım ayında seçim olacakmış gibi çalışmalar yapmamızı ve seçimlere hazır olmamızı söyledi. Bizlerde teşkilatlar olarak illerimizde seçim startını vermiş olduk. Programlarımızı yapıyoruz şimdiden gitmediğimiz ilçe, belde, köy ve mahalle kalmayacak. Cumartesi günüde Ereğli ilçemizde kongremizi gerçekleştireceğiz.

AKŞAM YATIYORUZ ZAM SABAH KALKIYORUZ ZAM!

Asgari ücrete, işçiye, memura, emekliye zam yaptılar ilk etapta insanlarda ekonomik açıdan rahatlayacağını düşündü ama ne yazık ki aldıkları zamlar eridi. Akşam yatıyoruz zam, sabah kalkıyoruz zam! Hükümet asgari ücretlinin, işçinin, memurun, emeklinin maaşına yaptığı zammı 5 ayda pul haline getirdi. Sadece elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve zorunlu tüketim maddelerine yapılan zamlar vatandaşı işin içinden çıkılmaz bir sürece getirdi. Allah halkımıza, esnafımıza, iş insanımıza kolaylıklar versin. Bugünümüz dünümüzü aratır oldu! Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuzluklardan dolayı erken seçim değil hemen seçim olması gerektiğine inanıyorum ve tüm teşkilatlarımızla olası seçime hazır olduğumuzu belirtiyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi