AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı, 19 mahalle 3 belde başkanlarıyla bir araya gelerek başarılı çalışmalarından dolayı Madenci Feneri hediye etti.

Parti binasında düzenlenen programa; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ile Mahalle ve belde başkanları katıldı.

AYÇİÇEK: “MAHALLE VE BELDE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek: “2023 hedeflerine yaklaştığımız bu süreçte yeni bir ilçe yönetimi tahsis etmiştik. 21 aydır pandemi sürecinde dahi sürekli sahada olan ilçe yönetimimiz ve mahalle yönetimlerimiz var. Durmaksızın verilen görevleri yerine getirdiler. Ramazan ayı süresince de değerli başkanlarım inanılmaz performans gösterdiler. Her akşam evleri ziyaret ettiler. Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız, il yönetimimiz hep birlikte uyum içerisinde aile olmanın ve birlikteliğin getirdiği özveriyle mahallelerimizde partimizin ilkeleri doğrultusunda halkımızla bir arada olmak için büyük çaba sarf ettiler. Onlara buradan teşekkür ediyorum” dedi.

UÇAR: “GÜÇLÜ BİR LİDERİMİZ VAR”

Birbirimize sımsıkı sarılmalıyız diyen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar: “Uzun zamandır pandemi ve pandemiden kaynaklı sebeplerden dolayı hasbihal edemedik, sahaya fazla inemedik. Çok şükür tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemiden kurtuluyoruz. İnşallah son rakamlar iyi geliyor. Ramazan ayı içerisinde çok güzel programlarda beraber olduk. Siyasetin dışında bizim gelenek ve göreneklerimize uygun olan özlediğimiz programlardı. Onun için hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Mahalle başkanlarımız çok önemli görevler üstleniyorlar. Pandeminin olduğu dönemde dahil olmak üzere Zonguldak il bazında düşünecek olursanız sayın milletvekili arkadaşlarımız ve yerel yöneticilerimizle birlikte şehrimize yapılacak projelerin askıya alınmadan hızlı bir şekilde şehrimize kazandırılması konusunda çabalarımız oldu. Bugün geldiğimiz noktada merkezi hükümetimizin ve yerel yöneticilerimizin yapmış olduğu projelerin açılışlarını yapıyoruz. Bu ülkeyi 20 yıldır çeşitli kriz dönemlerinden çıkartabilen güçlü bir liderimiz var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, onun liderliğinde kim ne derse desin, 6’lı ekipte kursalar biz dimdik ayakta durmalıyız. Bölgemizin ve ülkemizin kalkınması adına bu çok büyük önem ifade ediyor” diye konuştu.

ÇOLAKOĞLU: “AK PARTİ TEŞKİLATÇILIĞI GÖNÜLDEN YAPILAN BİR İŞTİR”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu; “Özellikle 20 yıldır Türkiye’nin belli bir noktaya geldiğini, nereden nereye geldiği konusunu tekrar açarsak saatler ve zamanlar yetmez. 20 yılda birçok şeyler konuşulurken, sizler de sahada, arazide cansiperane bir şekilde çalıştıklarınızı bizler biliyoruz. Özellikle sizler mahalle teşkilatlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, biz de o alandan, o sahanın içinden geldiğimiz için biliyoruz, zorluklarını çektiniz. Bizler hiçbir zaman bireysel menfaatlerinizi, bireysel çıkarlarınızı düşünmediğinizi biliyoruz. AK Parti teşkilatçılığı gönülden yapılan bir iştir. Fedakarlıkla yapılan bir iştir ve özellikle her zaman birbirimizin kusurunu, eksiğini kapattığımız bir noktadır ve biz bu düsturla yola çıktığımız için Cumhurbaşkanımızın gösterdiği ilkeler doğrultusunda bizler yola çıktığımız için AK Parti dünyada görülmemiş bir şekilde, dünyada örneği olmayan bir şekilde 20 yıldır iktidarda ve dünyanın gıpta ile baktığı bir liderimiz var. Liderimiz de Recep Tayyip Erdoğan. Gecesini, gündüzüne katarak ülkemiz için devletimiz için, bayrağımız için ezanımız için cansiperane çalışan bir kadrolar var. Bizler de bu kadrolarda bir neferiz. Bizler ve sizler bu çalışmalarımız ile Cumhurbaşkanımızın üzerinden bir gram yükü alıp onun yükünü hafifletebiliyorsak ne mutlu bizlere. Biz bu bağlamda çalıştığımız zaman gelecek Türkiye dünyada yine söz sahibi, yine her noktasında danışılacak, yine her noktasında kendisine fikri sorulacak dünyada konjöktörel anlamda belli bir noktada bir devlet olmayı bizler ilelebet sürdürmemiz gerekir.”

TOSUN: “HEP BERABER 2023 SEÇİMLERİNİN PROVASINI YAPTIK”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise şunları söyledi: “Ramazan ayında çok güzel çalışmalar yaptık. Genel Merkezden aldığımız talimatlar çerçevesinde bizim de ilçe başkanımızla birlikte yaptığımız planlama ile beraber hepimiz Ramazan ayı boyunca sahadaydık. İftar, iftar sonrası, teravi, sahur, sahur sonrası sabaha kadar yoğun bir çalışma oldu. Bu yaptığınız çalışmalar vekillerimiz de söyledi; Pandemiden dolayı çok bir araya gelemedik. Ama Ramazan ayında 2023 yılında yapılacak seçimlerde, bu yaz dönemi yapacağımız çalışmaların provasını yaptık hep beraber. İnşallah Genel merkezimizin yapacağı planlama ve bizim de yapacağımız planlama ile beraber bu yaz sezonunda 2023 seçimlerine Zonguldak teşkilatlarının daha dimdik bir şekilde hazırlayacağız onun gayreti içinde olacağız. Burada en önemli unsur sizlersiniz. Mahallelerdeki seçmenlerimizle birebir temas kuran arkadaşlarsınız. Onun için bizim için çok önemli. Bizim yaz sezonu bütün teşkilatlarımızın sahada olması en önemli çalışmamız olacak. Bu çalışmaları yaptığımız müddetçe de inşallah 2023’de hep beraber tekrar başarılı olacağız. Hepimizin tek gayesi var; 2023’de Zonguldak’taki oylarımızı daha da artırmak. Bu saatte işinizi, gücünüzü bıraktınız hepiniz buraya geldiniz. Biz bir olduğumuz, beraber olduğumuz müddetçe ve moralimizi ne kadar yüksek tutarsak o dışarıdaki muhalefetin yapmış olduğu karalama kampanyaları bunların hiç birisine kafanızı takmayın. Allah’a şükür öyle bir problemlerimiz yok. 2023’de yine göreceksiniz Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da daha yüksek oranda bir oy alarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz. Milletvekili sayımızı da artıracağız. Onun gayreti içinde olmalıyız. Birbirimize destek olmalıyız.”

Konuşmaların ardından 19 mahalle 3 belde başkanlarına madenci heykeli hediye edildi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi