Ekiplerden taksicilere uygulama Ekiplerden taksicilere uygulama

AK Parti’den CHP’ye 2 soru!
“Cevap vermeye davet ediyoruz”
Zonguldak Haber – Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, açıklamalarda bulundu. Yıldız, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaların CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’u incittiğini söyledi. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız yaptığı açıklamada, “Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Dr.Ömer Selim Alan  iki gün önce yerel medyada yapmış olduğu açıklamaların gerçek oluşu, CHP Merkez ilçe başkanını anladığımız kadarıyla incitmiş.” dedi.
Yıldız açıklamasında, “Belediye Başkanımız Sayın Dr.Ömer Selim Alan bahsi geçen programda, yıllarca CHP yönetimindeki Zonguldak Belediyesi’nin hiç bir şey yapmadığını ortaya koymuştur. AK Parti Belediyeciliği ile yapılanları ise tek tek açıklamıştır” diyerek şunları söyledi:
“’İktidarın, dünyanın en doğru işini de yapsa, alkışlayacak halimiz yoktur’ diyen zihniyetin Zonguldak temsilcilerini Belediye Başkanımızın yaptığı doğru ve güzel işleri takdir etmesini beklemiyoruz. Milletimizin takdiri ve tercihi bizler için en önemli göstergedir.
Son zamanlarda Zonguldak gündeminde olan ve milletimizi inciten konulara cevap vermek yerine millete hizmet eden belediye başkanımızı ipe sapa gelmez ifadelerle eleştirmek kolaycılıktır. Biz sizi gündemde olan aşağıdaki sorulara cevap vermeye davet ediyoruz.
1)Şovmen Milletvekilinizin basını meşgul eden danışman konusuyla ilgili fikriniz nedir?
2)CHP il başkan yardımcısının televizyon programında söylediği 35 Yıldır aynı şeyleri vaat ediyor ama  hiçbir şey yapmıyoruz  söylemiyle ilgili fikriniz nedir?”

(Haber Merkezi)

Enerji Bakanı yarın Zonguldak’a geliyor. Madene inecek Enerji Bakanı yarın Zonguldak’a geliyor. Madene inecek

Kent Konseyi başkanı Mustafa Bilge oldu Kent Konseyi başkanı Mustafa Bilge oldu

Editör: Virda Şahin