Ak Parti Merkez ilçe 9 Nisan Cuma günü, Elvanpazarcık Beldesi Merkez caminde kılınan cuma namazının ardından ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetimi, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, İl Genel Meclis üyeleri İsmail Terzi ve Abdullah Karagüzel ilk olarak Ak Parti Belde binasına ziyaret gerçekleştirerek teşkilat ile bir araya gelindi. Belediye çalışmaları ve teşkilat çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından Merkez Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelinerek vatandaşlar ile sohbet edildi. Vatandaşların talepleri dinlenerek, istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunun Ayçiçek, “Bugün Merkez ilçemize bağlı Elvanpazarcık Beldemize ziyaretimizi yönetimim ve İl Genel Meclisi üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Belde teşkilatımız ile değerlendirmelerimiz oldu. Bizim Ak Parti Zonguldak teşkilatları olarak bir aile ortamı oluşturma hedefimizi yerine getiriyoruz. Gerek Mahalle teşkilatlarımız, gerekse belde teşkilatları ve köy teşkilatlarımız ile birlikte büyük bir aile olduk. Daha sonra Elvanpazarcık Belediye Başkanımız Hüseyin Uzun ile çalışmaları ve yapacakları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Başkanımız uzun dönemdir Beldemize hizmet vermektedir. Başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ardından Merkez Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Onların taleplerini dinledik, konu ile alakalı Belediye Başkanımız ile birlikte istişarelerimizi yaptık. Programımızı vatandaşlarımız ile bir araya geldikten sonra tamamladık. Bugün gerçekleşen program için Belediye Başkanımız Hüseyin Uzun'a, ziyarette bizlere eşlik eden İl Genel Meclisi Üyelerimiz İsmail Terzi ve Abdullah Karagüzel'e, Ak Parti Elvanpazarcık Belde Teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi