AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti.

KGD Başkanı İlknur Yılmaz İpekçi tarafından karşılanan AK Parti heyeti, basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette yerel basının, kamuoyunun doğru, tarafsız ve hızlı bilgilendirilmesindeki önemine vurgu yapıldı. Basın mensuplarının her türlü şartta büyük bir özveriyle görev yaptığı belirtilirken, yerel medyanın kent yaşamına sağladığı katkının da büyük değer taşıdığı ifade edildi.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı İlknur Yılmaz İpekçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sezer Köroğlu ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı: Zonguldak da listede
Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı: Zonguldak da listede
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Muhabir: Sertaç Özdemir