AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı, Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla kadınların el emeğinin olduğu sergi düzenlendi.

Ak Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı, Atatürk Kültür Merkezinde Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla üretim yapan kadınların el emeğinin olduğu sergi düzenledi.

Serginin açılış kurdelesi Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay tarafından kesildi.

Sergiyi gezen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “Sergide elemeği göz nuru ürünler satışa sunuldu. Aynı zamanda yeme içme reyonunun olduğu bir sergi oldu. Ayşe Başkanımız, kadın kollarımız ve emeği geçen bütün hanımefendilere teşekkür ediyoruz hepsinin emeğine sağlık. Yerli Malı Haftasında milli olma duruşunu sergilemek bu noktada destek olmak amacıyla hanımefendilerin emeğine saygı gösteriyoruz” dedi.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “Ak Parti İl Kadın Kolları başkanlığımızın düzenlemiş olduğu yerli malı haftasıyla ilgili kermeste bir aradayız. Kadın Kollarımızın elemeği göz nuru çok güzel çalışma yapmışlar. Hepsinin eline emeğine sağlık” diye konuştu.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay ise Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla Ak Parti Zonguldak Kadın Kolları ile el emeği sergisi düzenlediklerini söyledi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi