Zonguldak Haber-  AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Zonguldak’tan 3’ncü sıra milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Yapılacak olan seçimlerde Zonguldak’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde 4 milletvekili olarak temsil etmeye hak kazanacağız” dedi.

Listeyi değerlendiren milletvekili ve milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu,  değerlendirmelerde bulundu.

CHP İl Başkanından Belediye Başkanlarına ziyaret CHP İl Başkanından Belediye Başkanlarına ziyaret

Zonguldak halkının 7'li masaya prim vereceğine kesinlikle inanmadığını ifade eden AK Parti Zonguldak milletvekili ve milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu şunları söyledi:

"Tabii ki öncelikli olarak 14 Mayıs seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. AK Parti olarak listeleri Yüksek Seçim kuruluna teslim ettik. Bu bir bayrak yarışıdır. 2002 yılından itibaren birçok Ak partiden isim meclis sıralamasında yer alarak daha sonra bayrağı devretti. Evet, biz 2018 yılında 5 milletvekili olarak listede yer almıştık. 3 Milletvekili olarak Ankara'da Zonguldak'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil ettik. Ve genel merkezin yaptığı bir çalışma sonucu tekrar halkımızın önüne 5 isim daha konuldu. 5 milletvekili adayı olarak bugün itibariyle sahadayız araziye inmiş bulunuyoruz. Devamlı olarak AK Parti teşkilatlı olarak arazideydik.

14 Mayıs'ta bu zamana kadarki en yüksek oy ile birlikte AK Parti olarak Zonguldak’ı mecliste temsil edeceğiz. Bizim için sıranın bir önemi yok, biz girdiğimiz seçimlerde sıraya bakmayız Biz yine en yüksek oy oranıyla mecliste Zonguldak'ı temsil edeceğiz. Biz her zaman Zonguldak'ta 4 milletvekiline çok yaklaşan bir partiyiz. İnşallah bu seçimde Zonguldak'ı 4 milletvekili ile temsil edeceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz.

Son yaşadığımız deprem felaketi insanlarımızın birbirine bağlanması için önemli bir etken oldu. Biz bu depremde yaşadığımız zor süreci birlik ve beraberlikle atlatıyoruz. Zonguldak halkının Yedili masa daha dün daha ne olduğu belli olmayan masa dün birbirine pazarlık ve kumar masası noter masası diyen insanlara kesinlikle prim vermeyeceklerine inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde durmak yok emin adımlarla yola devam diyoruz" (Şaban YILMAZ)

Editör: Murat Barutçu