Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın’ın Devrek ziyaretine, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş, CHP İl Başkanı Murat Pulat, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır eşlik etti.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve CHP İlçe Yöneticileri tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Akın, Bozkurt’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Bozkurt’un çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, “Başkanımızın çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Devrek’imize güzel hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Başkan Bozkurt da, Akın ve beraberindekilere nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Başkan Bozkurt ziyaretinin anısına Devrek’in yöresel ürünlerinden oluşan hediye sepeti ile Dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi