Yapay zeka ile yükselişe geçecek 10 meslek Yapay zeka ile yükselişe geçecek 10 meslek

Bursa Haber - Bursa'da toplumsal meselelere farkındalık yaratmak amacıyla kılıktan kılığa giren tiyatrocu Bahtiyar Keskin, bu kez ağaç adam kılığında orman yangınlarına vurgu yaptı. Vatandaşları uyarmak için eline bir çam ağacı alan Bahtiyar Keskin, Valilik kararına uyularak mangal yakılmaması konusunda duyarlılık çağrısı yaptı.

Son dönemde artan orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen tiyatrocu Bahtiyar Keskin, önceki performanslarında olduğu gibi bu kez de ilgi çekici bir yöntemle insanlara seslendi. Ağaç adam kostümüyle kameraların karşısına geçen Keskin, çam ağacının simgesel dilinden insanlara önemli mesajlar verdi. Daha önce geyik, arı, ayı, kartal kostümleri giyerek insanları bilinçlendiren tiyatro sanatçısı, ormanlarda dikkatsiz davranan vatandaşlara yönelik uyarılarda bulundu.

Askeri personelin silahı çalındı! Askeri personelin silahı çalındı!

Parkta piknik yapan vatandaşların arasına karışarak orman yangınlarının çıkmasına sebep olabilecek durumları ve nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Keskin, bilinçli bir şekilde konuyu vatandaşlarla paylaştı.

Tiyatrocu Bahtiyar Keskin, "Son günlerde dünyada yaşanan sıcakların en yüksek seviyede olduğunu görüyoruz. Bu nedenle ormanlarda piknik yapan vatandaşlara önemli bir mesaj vermeye geldik. Cam şişelerin parlayıp yangın çıkmasına sebep olduğunu, sönmemiş sigara izmaritlerinin yere atılmasının yangınlara yol açabileceğini anlattık. Buradaki gençler çok duyarlı davrandı. Piknik yapan, oyun oynayan gençlerle konuştuk ve hepsinin düşünceleri benimkilerle aynıydı. Vatanımıza, milletimize, toprağımıza ve ormanlarımıza sahip çıkalım" şeklinde konuştu.

Kavurucu sıcaklara bir günlük mola! Kavurucu sıcaklara bir günlük mola!

Bahtiyar Keskin'in orman yangınlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği bu farkındalık performansı, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. İHA

Merakla başladı, yüzlerce antika topladı Merakla başladı, yüzlerce antika topladı

“Ayasofya bağımsızlığımızın sembolüdür” “Ayasofya bağımsızlığımızın sembolüdür”

AW941689_01

AW941689_04

AW941689_03

AW941689_02

Editör: Virda Şahin