Yurt genelinde etkili olan Afrika sıcaklarından vatandaşlar bunalırken, bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, sıcak havalara bir günlük yağmur molası verileceği duyuruldu.

Zonguldak'ta hava durumu, 24 Temmuz 2023 Salı günü parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah saatlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yüksek sıcaklık 26 derece olacak.

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu! 27 zanlı yakalandı! 7 tutuklu... Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu! 27 zanlı yakalandı! 7 tutuklu...

Bolu'da hava durumu, 24 Temmuz 2023 Salı günü parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yüksek sıcaklık 28 derece olacak.

Kastamonu'da hava durumu, 24 Temmuz 2023 Salı günü parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yüksek sıcaklık 27 derece olacak.

Sinop'ta hava durumu, 24 Temmuz 2023 Salı günü parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah ve öğle saatlerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Yüksek sıcaklık 29 derece olacak.

Vatandaşlar, hava durumuna göre tedbirli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Murat Barutçu