Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak? Süper Amatör Lige terfi final grubunda ikinci ayak heyecanı... Şampiyon kim olacak?

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi’nin her üç yılda bir gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu için süre doldu. 19 Ocak Cuma (yarın) saat 18.00’de Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak Genel Kurul’da yeni başkan ve yönetim kurulu belirlenecek.

2018 yılında göreve gelen ve iki dönemdir başkanlık yapan Ümit Kaya’nın tekrar aday olmayacağı başkanlık için Süper Lig eski yardımcı hakemi Serkan Akal, C klasman hakemi Hakan Ergin, il hakemleri Bayram Çiv ve Murat Kaskun adaylığını açıkladı. 4 adayın yarışacağı seçim, son yıllarda görülmemiş bir başkanlık yarışına sahne olacak.

TFFHGD başkanlık seçiminde, hakem ve gözlemcilerden oluşan 73 üyenin oy kullanma hakkı var. Üye sayısının az, aday sayısının fazla olması, camiada tüm gözleri şimdiden genel kurulun üzerine yoğunlaştırdı. Nasıl bir seçim gerçekleşeceği ve hangi adayın başkanlığı kazanacağı herkesin merak konusu.

Öte taraftan 6 yıldır başkanlık koltuğunda oturan ve bu seçimde aday olmayı düşünmeyen Ümit Kaya, veda mesajı yayınladı.

Görev süresinin sonuna geldiğini belirten Kaya, “Yapılan onca yıldırma çabasına, baskıya, haksızlığa rağmen bir kez olsun inandıkları davadan dönmeyen, yıllarca bana yoldaşlık yapan sevgili dostlarıma herkesin huzurunda şükranlarımı belirtmek istiyorum. Görev süremin sonuna gelmiş bulunuyorum. Yarın yapılacak genel kurul ve başkanlık seçiminin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ