Gelecek Partisi’nden taziye ziyareti Gelecek Partisi’nden taziye ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz MYK’ya Zonguldak’ta 7 aday adayının da ön seçime girmesi için talepte bulundu.  MYK’da ise bu talep kabul gördü. Zonguldak’ta yapılacak ön seçime 7 aday adayının da girmesi kararı alındı.
Konunun netleşmesinin ardından CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan’dan ilk açıklama geldi. Birkan, “Birlikte güçlenerek çıkacağımız, birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz ön seçim kararı hepimize hayırlı olsun.” dedi.
Birkan’ın konu ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: 
“CHP Genel Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında, Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı belirlenmesinde 3 aday adayı yerine 7 aday adayı ile ön seçim yapılması kararı verilmiştir.
Parti demokrasimizin adına son derece olumlu karşıladığımız bu kararda emeği geçen CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz, milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural, İlçe Başkanımız Sayın Osman Zaimoğlu’na ve emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkür ederim. Ayrıca bu kararın alınması gerekliliğini dilekçe vererek il başkanlığımıza sunan değerli aday adaylarımıza teşekkür ederim.
Birlikte güçlenerek çıkacağımız, birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz ön seçim kararı hepimize hayırlı olsun. Kazananın CHP olacağı bir ön seçim olacağından ve çıkacak sonuç ile Zonguldak Belediyesi’ni partimize kazandıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hedefle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.
Bu duygularla tüm üyelerimize sevgi ve saygılar sunuyor, tekrar tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” 
Haber Merkezi

Baraja düşüp kayboldu! Baraja düşüp kayboldu!

AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı! AK Parti’den vekillere sosyal medya uyarısı!

Fırtına ortalığı yıkıp geçti! Fırtına ortalığı yıkıp geçti!

Madende oğlunu, Covid-19'dan eşini kaybeden Ayşe Gökçe de hayatını kaybetti Madende oğlunu, Covid-19'dan eşini kaybeden Ayşe Gökçe de hayatını kaybetti

Evinin altında birçok motordan daha güçlü motor yaptı! Evinin altında birçok motordan daha güçlü motor yaptı!

Kızı evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez yıkıldı Kızı evli komşusuyla kaçan anne ikinci kez yıkıldı

İş ortağı tarafından kamyonette başından vuruldu! İş ortağı tarafından kamyonette başından vuruldu!

Kamyonet kamyona arkadan çarptı! Kamyonet kamyona arkadan çarptı!

Şehitlerimiz için toplanıyorlar… Saat 17.00’de herkes Madenci Anıtı’na Şehitlerimiz için toplanıyorlar… Saat 17.00’de herkes Madenci Anıtı’na

Pekcan Günarslan, Hakan Yeşil ile bir araya geldi ‘Zonguldak’ konuşuldu Pekcan Günarslan, Hakan Yeşil ile bir araya geldi ‘Zonguldak’ konuşuldu

Kayıp kişinin katili arkadaşı çıktı! Canlı yayında itiraf etti! Kayıp kişinin katili arkadaşı çıktı! Canlı yayında itiraf etti!

Maskeli ve eldivenli hırsız polisten kaçamadı Maskeli ve eldivenli hırsız polisten kaçamadı

Yerel tohumlarla geleceğe... Proje öğrencilere anlatıldı Yerel tohumlarla geleceğe... Proje öğrencilere anlatıldı

Madencilerin işe başlama tarihi belli oldu Madencilerin işe başlama tarihi belli oldu

Editör: Virda Şahin